Hvor å Sjekk den Voltage Regulator på en 1968 VW

1968 Volkswagen - som alle biler med en dynamo eller generator og batteri - har spenningsregulatorer. En regulator hindrer en dynamo, generator eller batteri fra lasting sin krets med for mye strøm. For mye strøm blåser sikringer, brenner ut lyspærer og smelter elektriske systemer. Heldigvis, sjekker eller til og med bytter, er en spenningsregulator enkel. Hvis du kan finne batteri, og du har et multimeter kan du teste regulator på den gamle VW. Du trenger
multimeter
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Drei skiven på multimeter til "volt". Plasser den positive multimeter sonden på den positive pol og den negative probe på den negative terminalen. Med VW motoren, bør multimeter vise en lesning av litt høyere enn 12 volt, mellom 12.02 til 12.04 volt er akseptabelt ..
2

Har din assistent snu bilen på og la den gå på tomgang . Trykk forsiktig sondene til batteripolene. Hvis dynamoen eller generator fungerer, bør multimeter skjerm nummer øker for å lese mellom ca 13,6 til 13,8 volt.
3

Spør assistent langsomt øke motoren til 2500 rpm, da til 35.000. Multimeter displayet skal klatre til mellom 13,8 til 14,5 volt og stoppe. Hvis multimeter viser mer enn 14,8 og fortsetter å klatre så motorturtallet til større rpm, er det spenningsregulator dårlig og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68206.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer