Slik utfører en diagnostisk på en 1996 Saturn

Saturn biler produsert i 1996 og senere er underlagt en standardisert On-Board Diagnostic koding. En Saturns datamaskinen kjører en rekke systemer sjekker, og når et problem blir oppdaget, starter datamaskinen på problemene en feil kode. Som et resultat, blir tjenesten motor lys aktiv på Saturn instrumentpanel. Den enkleste måten å lese disse kodene innebærer en diagnostisk scan verktøy. Mens noen auto deler butikker og reparasjon garasjer kan la deg bruke deres gratis, vil mange ikke og vil kreve et gebyr. Ved hjelp av en skanner og hente kodene selv er ikke en komplisert prosess. Du trenger
OBD-II kompatibel skanner
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen, men la bilen av.

2

Finn diagnostiske data link tilkobling i Saturn. Det er vanligvis enten laget av grå eller sort hardplast, og den har 16 pin reseptorer. For Saturns produsert i 1996, er det vanligvis under og til venstre, høyre eller midten av rattstammen.
3

Sett deg skanneren 16-pinners plugg inn data link kontakten.

4

Slå Saturn elektriske system på og dra motoren rundt.
5

Sjekk din scanner og vente for feilkoder skal vises på skjermen. Dette bør bare ta et sekund eller to. Denne delen av prosessen vil variere etter merke og delenummer på skanneren. Noen vil automatisk slå seg på når et innkommende datastrøm sanses. Andre vil ikke, og de må være slått på manuelt og må få beskjed om å hente kodene.
6

Plukk opp skanneren håndbok. Du bør være i stand til å finne betydningen av feilkodene som vises på skanneren. Hvis du ikke kan det, kan det hende at skanneren har plukket opp en produsents supplerende feilkode. Bilens brukerhåndbok vil ikke ha en liste over disse kodene heller. Det finnes nettsteder, men at selvstendig arkiv og liste produsenten bestemte feilkoder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66097.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer