Min overføring ikke er ved inngangen til tredje

Moderne automatkasser har tre grunnleggende systemer: mekanisk system som overfører kraften fra motoren til drivakselen, det hydrauliske systemet som styrer den mekaniske systemet clutcher og bevegelse, og det elektroniske systemet som forsterker og styrer det hydrauliske system. En svikt i noen av disse kan føre til overføring til å nekte å skifte eller skifte feil. Det hele begynner med å forstå hvordan en automatisk girkasse fungerer. Automatiske girkasser 101

En automatisk girkasse bruker en planetarisk gearset som benytter en middels stor, sentral "sol" gear, tre til fem små "planeter" tannhjul som roterer rundt solen utstyr og en stor ring utstyr som omringer planetgir. Transmisjonen bruker flere tannede clutch-pakker, som er låst til trommelen som inneholder clutchen pakningen, at sandwich-metall mellom friksjonsskivene, som er låst til akselen i sentrum. Når clutch pakken får press fra det hydrauliske systemet, clutch plater presse ned på friksjon plater og lås den ytre makt-inngang trommel til en indre sjakt, som deretter sender den til strøm enten i solen, planeter eller ring tannhjul.

Planetary Gear Funksjon

I første gear, de små planetgir låse mot power-drivaksel og ringdrevet låses til utgangen. I andre gear, låses soltannhjul til kraft-inngang, restene planetdrevet stasjonær og ringgiret blir låst til utgangen. Tredje gear er vanligvis direkte-stasjonen, slik at solen gear, planeter og ringdrev er låst til både strøm-inngang og utgang akselen. I overdrive, får ringdrevet strømmen, de planetaries stå stille og solen utstyret fungerer som utgang.
Direct Drive Feil

Tredje utstyr krever alle av transmisjonens clutch pakker for å engasjere på samme tid, og som sådan krever mer hydraulisk trykk for å drive. Dermed vil tredje gir vanligvis være den første til å gå hvis det hydrauliske system trykket er lavt på grunn av tette passasjer, et lavt væskenivå, en tett overføring væske filter eller en feil oljepumpe. Forsinkede clutcher (eller ring-gear ytre band) kan også føre til en tredje gir feil, men disse vil vanligvis manifestere seg i andre girene også.
Andre muligheter

Mange moderne biler har en "limp home" modus programmert inn i motoren /girkasse kontroll datamaskinen som skal de-tune motoren og holde bilen i et lavere gir hvis noe går galt med motoren. Dette vil alltid utløse en check engine lys, og vil vanligvis være ledsaget av en merkbar nedgang i motorkraft. En defekt kjøretøy speed sensor kan også holde overføring av tredje, som kan en rekke elektroniske /hydraulisk solenoider og aktuatorer. Som sensorer, kan solenoider eller aktuatorer være ansvarlig kan variere sterkt etter overføring design og årsmodell. Hvis endring av væske og filter virker ikke, og en kode-leser avslører ikke problemet, så oddsen er at du må ta overføring til en butikk for å diagnostisere problemet.
Ord av advarsel

Ikke noen gang, noensinne la noen snakke deg til å rødme overføring væske hvis den eksisterende væsken har mer enn to år eller 20.000 miles på det, hva som kommer først. De kjemiske komponentene i overføring væske brytes ned over tid, forårsaker fluidet til å endre seg i viskositet og termiske egenskaper. Denne væsken impregnates inn i clutch pack, og er kjemisk forskjellig nok fra splitter ny væske som de to kan vise seg helt uforenlig. Sluttresultatet er at klørne slip, unnlater å gripe friksjon plater og yngel. Du ville være langt bedre å bare tømme bunnpannen og erstatte væske hver 10.000 miles, og deretter skylle etter 30000 miles. Dette vil gi den nye væsken tid til å impregnere inn i clutch pakker og hindre for tidlig svikt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67221.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer