Hva er årsaken Dårlig Cylinder Combustion?

Forbrenningsmotorer (ICES) makt de aller fleste biler drevet av forbrukere over hele verden. Byggingen av disse motorene er et teknisk og designmessig vidunder, som kombinerer mange mekaniske prinsipper i tandem. En av disse mekaniske systemer er i sylinderen, den sentrale arbeidende mekanisme som omdanner bevegelsen til å arbeide strøm til motoren. Effektiv utnyttelse av drivstoff er hensikten med riktig sylinder forbrenning. Kamakselinnstilling

kamaksel er ansvarlig for tidspunktet for åpning av ventilene under slaget syklus av stemplene, pumping innsiden av sylindrene i motoren. Ved riktig timing, er dette en vanlig, glatt syklus. Hvis timingen er kastet ut på noen måte, på grunn av elektronisk eller mekanisk svikt, kan sylinderen oppleve enten forsinket eller tidlig forbrenning.
Lavtrykk

kompresjonsforhold av en motor sammenligner trykket skapt av et stempel ved toppen og bunnen av en sylinder slag. I en skadet, slitt eller defekt system, kan komprimering være vill variabel, som fører til dårlig forbrenning. De skyldige i denne saken er som regel dårlige tennplugger, blåst hodet pakninger, overarbeidet stempler eller feil luftventiler.
Dårlig Mixed Fuel

lav-oktan kan brukes i høyoktan rangerte motorer, men det er ikke anbefalt nettopp av den grunn at de tar mer energi å tenne. Dette overworks og forringer levetiden på motoren over tid. Dette produserer det som kalles "ping" eller "motor knocking", utilsiktet detonasjon av drivstoff ved tennpluggen utenfor normal syklus handling. Dette fører til nedbrytning av sylinderen.
Feil Fuel /Air Mix

En dårlig drivstoff-luft blanding kan føre til dårlig drivstofføkonomi i beste fall og katastrofale skader på motoren i verste fall . Ved for lav, noe som betyr at det er mer luft enn brensel, vil sylindrene overarbeides å kompensere, som fører til sterk slitasje på grunn av en "tørr" brennstoffblanding. Denne dårlig forbrenning er også forårsaket på grunn av små mengder brennstoff hjelp smøre stempel og sylinder. Hvis for høy, noe som betyr mer drivstoff enn luft, vil mer drivstoff bli konsumert enn nødvendig, noe som fører til dårlig drivstofføkonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68372.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer