Hvordan fortelle om den Turbo er dårlig

turboladere er eksos-drevet kompressorer som skubb luft inn i en motor, og at ekstra luft gjør at motoren kan brenne mer drivstoff for å gjøre mer hestekrefter. Turboladere er underlagt et stort antall påkjenninger; turbo lagrene er i konstant kontakt med 800-graders avgassene. Oljepakningen må stri med ekstrem vakuum fra kompressoren innløp og press fra eksos og kompressor bladene må holde sammen i hastigheter som nærmer seg 100 000 rpm. Turbo kan svikte på en rekke måter, og noen lettere å løse enn andre. Du trenger
Skrutrekkere, komplett sett
Vakuum /øke sporvidde
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk eksosrøret for skyer av blå røyk når du rev motor. Olje sel er ofte det første du må gå, og når de gjør det, vil de tillate olje fra lagrene for å lekke inn i inntaket skrift. Oljen atomizes i kompressoren kniver og brannskader inne i motoren til å produsere blå røyk. Hvis du ser olje røyk fra eksosrøret, kobler du turbo utløpsrør og kjøre en finger rundt inne i røret for å sjekke for oljerester på veggene. Vurdere å kjøre en høy kjørelengde motorolje med et segl conditioner. En pakning balsam vil føre til at olje pakningen begynne å svelle litt og tette mot skaftet, kjøpe deg litt tid før segl erstatning blir obligatorisk.
2

Sjekk din turbotrykk. Hvis bilen din har en turbo boost måleren på dashbordet, enn alt du trenger å gjøre er å se på det og sjekk avlesningen mot brukerhåndboken. Hvis bilen din ikke har et mål, må du koble en vakuum-boost måleren til en av gummi vakuum linjer på gasspjeld. En lav boost lesing kan tyde på en dårlig turbo, men det kunne like gjerne tyde på en lekkasje i kanal eller en feil waste gate, eller turbo-ventil. Boost som raskt stiger når du bruker gass og deretter faller av nesten alltid indikerer en lekkasje i kanal, waste gate sensor linje eller et fast avfall-gate ventil.
3

Fjern kanal som går fra luftfilter til turbo innløpet til inspisere kompressor hjulet. Inspisere hjulbladene for skader og snurre hjulet med en finger. Hjulet skal trille fritt i huset og forbli spinne i noen få sekunder. Enhver motstand mot bevegelse indikerer slitte lagrene og skade til olje segl. Din turbolader kan eller ikke kan være ombyggbare --- mange innlemme innpressede komponenter som bare kan fjernes eller installeres med en maskin butikk pressen. Har din turbolader gjenoppbygd kan godt koste like mye som å kjøpe en overhalt enhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66179.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer