Slik tester for en lekker Air Conditioning System

Når bilens air condition-systemet ikke klarer å blåse kald luft, kan en årsak være et kuldemedium lekkasje. Hvis du legger til kjølemediet til systemet unødvendig og uten skikkelig diagnostisere en lekkasje, men du kan ende opp med overlading systemet og skade den permanent. For å unngå å forårsake skade på bilen din er A /C-systemet, kan du bekrefte at en lekkasje er den skyldige i bare noen få minutter med riktig verktøy. Du trenger
Elektronisk lekkasje detektor eller "Sniffer"
Fluorescent UV deteksjon kit
Vis flere instruksjoner
Testing med en "Sniffer"
en

kjøpe en håndholdt sniffer. En sniffer er en elektrisk enhet som kan skanne enhver mistenkt områder for en rekke av kuldemedier. Snu sniffer på og sette den til å skanne.
2

Før sniffer sin probe over alle muligens lekker områder. For at sniffer for å fungere effektivt, bør du flytte den rundt i området med en hastighet på om lag én centimeter per sekund.
3

Lytt etter eventuelle signaler fra sniffer. De fleste sniffere varsle brukeren av et kuldemedium lekkasje med en alarm eller en buzzer, men noen modeller bare blinker lysene. Hvis sniffer ikke oppdager noen kuldemedier, kan det hende at A /C system unnlatelse ikke være en lekkasje likevel.
Testing med fluorescerende fargestoff
4

Kjøp et fluorescerende fargestoff UV deteksjon system. De fleste kits kommer med fargestoff, et par gule briller eller briller som gjør at du kan se den fluorescerende fargestoff og et fluorescerende lys.
5

Følg instruksjonene fra produsenten når du legger fargestoffet. Ikke tilsett mer fargestoff enn bedt om det av brukerhåndboken.
6

Snu bilen på og slå på A /C-systemet til full blast i flere minutter for å sikre riktig fordeling.

7

Sett brillene på, som er levert av kit og grundig undersøke A /C system med et fluorescerende lys. Brillene vil tillate deg å oppdage eventuelle lekkasjer som du har.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66544.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer