Hvilke CV Joint Er du klikker hvis svinge til venstre ?

The CV joint er ansvarlig for å overføre kraften i motoren til hjulet . CV- ledd er bygd opp av en rekke lagre som tillater hjulet å bøye og vri etter behov. Imidlertid kan disse lagrene slites , krever den skjøten som skal erstattes. Venstre Turn klikke

Oftest er det CV ledd som er å klikke når du gjør en venstresving rett ytre CV joint som høyre hjulet er under de mest stress. Men kanskje den venstre ytre CV joint også gjøre en klikkende lyd under en venstresving hvis det er svært slitt .
CV Joint Testing

For å finne ut hvilke felles er dårlig , lytte til CV joint mens du kjører venstre sakte i en tett sirkel . Bad cv ledd vil typisk lage en høy eller klikke , men ved lave hastigheter støy ikke kan være så høyt. Om nødvendig kan en hjelper lytte utenfor bilen hjelpe til å identifisere hvilken side er å lage støy .
Safety

Når en CV joint som klikker , det er et tegn på at skjøten er slitt og må skiftes . Selv om en CV joint kan vare en stund mens du klikker , kan en mislykket CV joint føre til tap av styring og resultere i en alvorlig ulykke . Når en CV joint høres klikke , bør det bli erstattet for sikkerhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66545.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer