Slik feilsøker Fuel Pump i en 1986 Nissan 4x4 King Cab

Motorene på moderne biler er utstyrt med en drivstoffpumpe. Dette inkluderer 1986 Nissan fire-wheel-drive king cab lastebil. Pumpen sitter fysisk inne i bensintanken til kjøretøyet med sin topp som stikker ut av toppen. Pumpen kobler drivstofftanken til drivstoff linjene i bilen og trekker gassen inne i tanken inn i drivstoff linjer. Når du opplever problemer med lastebilens drivstoffsystemet du bør feilsøke drivstoffpumpen å avgjøre om det må skiftes eller ikke. Du trenger
tenningsnøkkelen
Tenger
Fuel trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Se etter eventuelle symptomer på at Nissans drivstoffpumpen er ikke trekke gass fra tanken og inn i drivstoff linjer. To viktigste symptomene er: lastebilen nekte å starte når du vrir om tenningsnøkkelen, og motoren kveles når du har startet bilen og trykker på gasspedalen ned for å begynne å flytte frem
2

Lytt til. se om bensinpumpen fungerer før lastebilens motoren er slått på. Sett nøkkelen i tenningen og vri den ett hakk til høyre slik at batteriet er på. Drivstoffpumpen bør begynne å jobbe så snart batteriet er engasjert. Utfør denne testen i et rolig sted å være sikker på at du vet om pumpen fungerer som den skal eller ikke. Hvis du ikke er sikker på om du kan høre pumpen eller ikke ha en annen person stå ved siden av gasstanken og lytte mens du utfører denne testen.
3

Fest en drivstoff trykkmåler til lastebilens Schrader ventil og sjekke det drivstoff press. Den Schrader ventil sitter på toppen av motoren og ser ut som et sykkeldekk eller bildekk luftventilen. Skru måleren til ventilen, skru på bilen og sjekke lesing på måleren for å se om det er innenfor riktig område.
4

Test drivstofftrykket regulator på lastebilen. Regulatoren er på toppen av motorblokken og er festet til en sort brensel slange. Bruk noen Tang til lett presse slangen koblet til drivstoff trykkregulatoren mens drivstoff trykkmåler er fortsatt festet til lastebilens Schrader ventil. Hvis trykket øker når du klemmer på drivstoff linjen skal regulatoren endres i stedet for drivstoffpumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67110.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer