Slik feilsøker en 2002 Chrysler Fuel Utslipp System

Feilsøking en 2002 Chrysler brensler er omtrent det samme som feilsøking motoren generelt. Det er raskere og mer effektivt å bruke Chrysler nest generasjon On-Board Diagnostic system enn å sjekke etter syn, lyd og røre alene. OBD-II-systemet overvåker både motoren og drivstoffsystemet, koding og registrering av feil som de oppstår. Hvis det oppstår et problem nok, slår OBD-II-systemet på Chryslers "Check Engine" light. Trekke denne posten krever en OBD-II scanner. Gjør dette før noen stat ettersyn; en aktiv "Check Engine" light vil føre til at Chrysler til å mislykkes. Du trenger
OBD-II scanner
Pen
Papir
Vis flere instruksjoner
en

Søk etter din 2002 Chrysler Data Link Connector. Denne datamaskinen uttaket kobles direkte til din Chrysler drivverket kontroll modul. DLC plassering varierer etter modell av 2002 Chrysler. Vanligvis kan du finne det under rattet, et sted mellom gasspedalen og venstre panel. Det er vanligvis laget av hard svart plast, og det har 16 pin-akseptere spilleautomater.
2

Fest skannerens diagnostisk kabel til din Chrysler DLC stikkontakt. Slå på skanneren.
3

Slå på Chrysler elektriske system. Når du slår på tenningen til "On"-innstillingen, la motoren. Du kan imidlertid eier en skanner som vil også trenge Chrysler motor sveives.
4

Key i et gjenfinningssystem kommando. Du bruker kanskje en skanner som vil hente koder automatisk. Hvis du ikke er, kan du finne den nøyaktige henting instruksjonene i skannerens manual. Button orientering og kommando prosedyrene forskjellig etter merke og type enhet.
5

Vent på skanneren og Chyrsler er PCM til grensesnittet. Dette bør bare ta et sekund eller to. Når kodene har blitt hentet frem, kopiere kodene på et ark. Se på skanneren igjen, og understreker alle alfanumeriske koder som ikke har en "pending" status. Ventende kodene ikke satt av advarsel indikatorer som en "Check Engine" light.
6

Finn definisjonene for hver kode du kopierte. Det er to sett med koder du må se etter - generiske OBD-II koder universelt brukes i alle post-1996 biler, og Chrysler egen spesielle sett med koder som brukes bare for sine motorer og drivstoff systemer. De generiske koder kan finnes i skannerens manual. Finn Chrysler koder gratis på nettet.
7

Vet kodene en siste gang. Les gjennom koding definisjoner, og plassere en hake ved siden av noen som involverer drivstoff og utslipp system. Dette kan være en rekke sensorer, for eksempel eksosen omadressering (EGR) system, EVAP systemet og andre.
8

Tilbake til Chrysler, og åpne motorrommet. Feilsøke motor, drivstoff og utslipp system og sensor basert på listen din. Krysse ut kodene når du har undersøkt og eliminert problemer. Hvis du ikke kan foreta de nødvendige reparasjoner selv, kjøre Chrysler til en mekaniker. Ta din feilsøkingslisten med deg, som det vil spare deg på diagnostiske avgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67028.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer