Kan bilmotorer være for varmt til å starte på nytt etter en lang kjøretur?

Ingenting gjør en bil handle opp raskere enn ekstreme temperaturer. I denne verden av svart asfalt og parkeringsplasser utformet mer for å maksimere parkeringsplass enn skygge, er det lite rart så mange varme biler tøffer seg til et dødt batteri når alle eierne ønsker er en bit av air condition. Varm suge er fienden her, og det er spesielt problematisk etter en lang kjøretur på en varm dag. Varm Sug

Hot startproblemer generelt er ikke så mye en sak av varme fra en motor som går som varme suge oppstår etter nedstengning. Normalt bidrar luft som strømmer gjennom en bilmotor bay kjølig motoren og nærliggende komponenter selv med motoren av og bilen sitter fortsatt. Dette skjer av samme grunn vinden blåser mot en skogbrann: fordi trykket rømmer varmekilden gjennom høye poeng - for eksempel grillen - trekker kjølig luft inn gjennom de laveste punktene. Når du parkerer på asfalt som er 100 grader Fahrenheit eller høyere, sitter motoren varmen bare i motorrommet, soaking inn alt inni. Dette gjelder spesielt i metall og som er koblet direkte til motorblokk, som for eksempel drivstoff rails, startere og dynamoer.
Starter Failure

Heat forverrer startproblemer, forårsaker en startpakke på vei ut for å dø når det blir varmt. Varme soaking gjennom motorblokken og inn mellom trådene i starteren hever ledning temperatur. Hot ledningene trenger ikke flytte strøm samt kaldt ledninger gjøre, så starteren vil fortsette å trekke strømstyrken fra batteriet uten å sette ut nok dreiemoment til å spinne motoren over. Dette kan være et spesielt problem for kompressormatet og høy kompresjon motorer, som stiller høyere dreiemoment krav til starteren enn andre motorer.
Bilder Avtagende Clearances

starteren er bare halvparten av bilens startdreiemoment ligningen. Metall utvider seg når det varmes, og forskjellige typer og tykkelser av metaller utvider seg forskjellig. I noen tilfeller øker dette klaringer inni motoren, for eksempel Formula One racing motor, som bruker slike trange avstander at det er i hovedsak låst når det er kaldt. I andre tilfeller, minsker overskuddsvarme klaringer - særlig mellom stemplene og sylinderveggene - som gjør at motoren mer vanskelig å snu og øker startmoment. Denne ekstra motstand mot bevegelse lett kan overvelde en startpakke som allerede er svekket av varme suge.
Vapor Lock
p Dette er et problem vanligvis forbundet med motorer med forgassere bruker en gammel -school mekanisk bensinpumpe er montert på motoren. Mekaniske drivstoffpumper fungerer best når du utvikler et negativt trykk eller vakuum i drivstoffslangen. Bensin har høyere endelig kokepunkt enn vann, men begynner å fordampe og presse drivstoff linjen på rundt 150 grader. Når damptrykket i ledningen utjevner med pumpens vakuum-kapasitet, stopper drivstoffpumpen arbeider og bilen går inn damplås. Damplås også kan skje i forgasseren, som trykksatt drivstoff damp fyller sitt drivstoff reservoar og sulter i forgasseren av en jevn tilførsel av gass.
Hva du kan gjøre

har batteriet kontrolleres for å sikre at det å levere riktig spenning og spy strømstyrken. Hvis du har tilstrekkelig med strøm, oddsen er en ny starteren er i orden. Hvis du bor i et varmt område som Arizona eller Florida, og fortsette å møte hot-start problemer, er det et par ting du kan gjøre for å hjelpe. Installere et sett med funksjonell hette eller fender vents bidra til å få varmen ut fra under panseret ditt så raskt som mulig. Innpakning eksos manifolder og katalysator med header wrap eller ha dem belagt i termisk isolerende keramisk pulver-coat kan potensielt redusere under-panseret temps av 100-pluss grader, noe som gir motoren din en sjanse i hunden dager sommeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68560.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer