Slik feilsøker en 2005 Chevrolet Cavalier Engine

En 2005 Chevrolet Cavalier opererer under den andre generasjonen av On-Board Diagnostics. Bilens sentral datamaskin overvåker motorens drift på en kontinuerlig basis. Når et problem blir oppdaget, tildeler datamaskinen kataloger sin forekomst, det en kode, og klassifiserer det som "pending". Hvis problemet vedvarer, endrer status til en "feil" eller "trøbbel". Tjenesten engine lyset kommer på som et resultat. Tilgang til disse kodene er god måte å starte feilsøking på Cavalier motor. En OBD-II scanner henter alle koder, ikke bare feil. Dette kan hjelpe deg til å finne motorproblemer ganske raskt. Du trenger
OBD-II Scanner
Vis flere instruksjoner
en

se direkte under Cavaliers rattet kolonne. Under dashbordet, vil du finne en 16-pinners motta stikkontakt. Dette er diagnostisk systemets Data Link Connection.
2

Fest skanneren kabel til Cavaliers Data Link Connection. Noen skannere vil kjenne forbindelse med OBD-II-systemet og slå seg på. Hvis du ikke eier den slags scanner, trykker på power-knappen på skanneren.
3

Start Cavaliers motoren eller skru på det elektriske anlegget. Sjekk instruksjonene på skanneren for å avgjøre hvilken metode som skal brukes.
4

inn et "Hent" eller "Les"-kommandoen, hvis skanneren ikke er programmert til å automatisk søke etter koden.

5

Bla gjennom kodene på skjermen. Skanneren vil skille mellom ventende koder og feilkoder. Alltid prioritere feilkoder, men sørg for å gjøre oppmerksom på begge.
6

Slå opp hver kode i ryggen skanneren håndbok. Den manuelle med har en liste eller vedlegg av generiske OBD-II koden definisjoner, som er standard i alle OBD-II kompatible biler. Cavalier bruker også supplerende koder som brukes i General Motors biler. For å finne disse kodene, må du finne definisjonen på nettet.
7

Slå Cavalier motor og /eller elektrisk system av. Ta skanneren ledning fra Data Link Connection.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66338.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer