? Hvorfor Running Out of Gas Lag en Fuel Pump Go Bad

Kjører bilen tom for bensin er ikke bare pinlig uhell som det pleide å være, det kan ende opp med å koste deg en pen penny i reparasjoner. Selv kjører bilen lite gass hele tiden kan netto lignende resultater, som er enda en grunn til å sørge for at du ikke går tom - som om du trengte en bortsett fra kiropraktor regning. Problemet

Drivstoff er ikke bare drivstoff pumpens grunn til å være, det er også fungerer som kjølemiddel å transportere bort varme fra pumpen motor og tilhørende lager og lameller. Drivstoff inn gjennom pumpen pickup går gjennom pumpen skovlene. Disse skovlene er vanligvis laget av en slags plast og tur på innsiden av en plast. Så lenge brennstoff strømmer gjennom pumpen, kan lamellene ikke få noe varmere enn drivstoffet. Når det går unna, vel, kan du forestille deg hva som skjer.
Electric vs Mekaniske pumper

Selv ikke spesielt vanlig i dag, var motordrevne pumper når normen for de fleste motorer. En motor-drevet eller "mekanisk" bensinpumpe bruker en membran aktiveres av en spak på kamaksel å suge bensin fra tanken og skyv den til forgasseren. Selv om de kan være litt vanskelig å fylle opp etter å ha kjørt ut av gass, vil ikke pumpen mellomgulvet ikke stole på kjøling drivstoff slik en elektrisk pumpe gjør. Og selv om det gjorde, det er ikke til å gjøre noe når veivakselen ikke er slått.
Leaving the Key På

På de fleste eldre biler, vri tenningsnøkkelen til posisjon automatisk ville engasjere drivstoffpumpen og slå den på. Under normale forhold ville forlate nøkkelen i på-posisjon med motoren av rett og slett føre til at bensinpumpen å resirkulere drivstoff gjennom systemet og bli like kul som det normalt ville. Men dette er åpenbart ikke sant hvis det ikke er drivstoff på tanken og du la nøkkelen på. Så moralen er: Hvis du er ute av gass, slår bilen ned ASAP og vri tenningsnøkkelen til "Off" posisjon
egenbeskyttelse
<. p> Mange moderne drivstoff pumpestyringer bruke et program som automatisk vil stenge drivstoffpumpen av hvis linjen ikke klarer å presse. Dette er like mye av en sikkerhetsmekanisme som noe annet, siden et trykk svikt kan like gjerne tyde på en kuttet drivstoff linje som en tom bensintank. Mindre vanlig er bensinpumpen timer systemer, som vil stenge pumpen av etter noen sekunder hvis du ikke engasjere starteren.
Konsekvent har lite gass

stadig kjører bilen tom for gass kan skade pumpen like sikkert som å kjøre den tom for bensin. Det er mye søppel flyter rundt i din gass tank - rust skala, smuss, metallpartikler, døde insekter, you name it. Drivstoffpumpen benytter en "sokk" pre-filter for å fange denne rusk før den går inn i pumpen, men sokk filtre kan til slutt svekke og få kuttet av rusk i tanken. Når det skjer, går rusk inn i pumpen, og du er i den lokale garasjen for $ 400. Holde tanken minst en kvart full hele tiden vil holde at rusk spredt i drivstoffet i stedet slik at det å konsentrere og samle rundt filteret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68632.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer