98 Dodge Grand Caravan oljepumpe Problemer

The 1998 Dodge Grand Caravan har ingen minner eller teknisk service bulletiner (TSB) publisert på pumpens problemene mange caravan eiere opplever. Mange av Oljepumpens problemene blir tilskrevet andre problemer med motoren, som er årsak til oljepumpe å ikke fungere skikkelig. Oljepumpe Lekkasje

1998 Dodge Grand Caravan er rapportert å være å ha et problem med oljepumpe lekker. Forseglingene på oljepumpe er for tidlig på seg, forårsaker selene for å mislykkes og skape en lekkasje. Oljen pumpen går varmere enn normalt fordi oljefilteret er slik overdreven rusk å filtrere gjennom og inn i oljepumpe. Denne overoppheting av oljepumpe forårsaker selene å sprekke og tidlig på seg ut, og skaper en lekkasje. Oljefilteret må skiftes ut med jevne mellomrom for å forhindre dette oljepumpe problem i Grand Caravan. Dodge bruksanvisningen anbefales oljefilteret endres under et oljeskift på 3000 til 5000 miles.
Oljepumpe Sviktende

1998 Dodge Grand Caravan er å ha et problem med ventil dekke pakninger og cam plugger lekker olje, slik at oljepumpe til å mislykkes. Dette oljelekkasje fører til oljepumpe til å jobbe hardere for å pumpe olje gjennom motoren, skaper en overoppheting problem. Når oljen pumpen begynner å overopphetes, mislykkes pumpe, hindrer oljen fra å strømme gjennom motoren, slik at motoren går varm. Ventildeksel pakninger og cam plugger må byttes ut for å hindre at olje pumpe fra sviktende. The Grand Caravan eieren kan avgjøre om ventil dekke pakningene lekker ved å inspisere motoren. Olje kan sees siver ut av ventilen dekker like over tennplugger og ledninger.
Timing Belt Svikter

Registerreim er strekke på 1998 Dodge Grand Caravan, forårsaker oljepumpen ikke tillate olje å strømme gjennom motoren. Når Registerreim løsner på grunn av strekk, ikke olje pumpen skivene ikke rotere på ønsket hastighet for å pumpe olje gjennom motoren, slik at motoren ikke skal smøres. Hvis motoren ikke er skikkelig smurt sylindrene slites raskere og bygge opp varme inne i sylinderen forårsaker sylindere for å deformere. Motoren kan mislykkes fullstendig og må byttes ut når sylindrene deformere. Beltet må skiftes eller strammes for å sikre nok spenning forblir på alle motorkomponenter, inkludert oljepumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66348.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer