Hvordan Tune Holley karbohydrater for gass kjørelengde

Selv Holley er oftest assosiert med høy ytelse ettermarkedet bildeler, har amerikanske bilprodusentene noen ganger utstyrt sine biler med Holley forgassere i løpet av 1960 og 1970. Holley forgassere er ikke spesielt designet for å gi optimal drivstoff kjørelengde, men drivstoff kjørelengde kan forbedres ved å justere forgasseren drivstoff-blanding skruen. Hvis ikke er riktig justert, vil forgasseren gi motoren enten for mye eller for lite drivstoff, noe som har en negativ innvirkning og gass kjørelengde. Heldigvis gjør justeringen tar bare noen få minutter og krever ingen demontering. Du trenger
Vakuummåler
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fest en vakuummåler til vakuum porten ligger nederst på forsiden av forgasseren. Trekk gummi plugg utenfor havnen og trykk vakuummåleren slangen på porten.
2

Slå av motoren på og la gå på tomgang til den når normal temperatur.

3

Finn drivstoff-blanding skruen på siden av måleutstyret blokken. Den måling blokken er boltet til forsiden av forgasseren. En eneste skrue og et enkelt metall-port strekker seg fra siden av blokken, skruen er drivstoff-blandingen skrue. Legg merke til at noen Holleys inneholde to måle-blokker, den andre måling blokken er boltet til baksiden av forgasseren. Hver måling blokk har en drivstoff-blanding skruen.
4

Snu drivstoff-blanding skrue i 1/8 trinn i begge retninger med en standard skrutrekker mens overvåking vakuummåleren som motoren går på tomgang. Drei skruen inntil maksimal avlesning vakuum er nådd. Hvis forgasseren har to måling blokker, skru skruen på begge måling blokker i identiske intervaller inntil maksimal vakuum lesing er nådd.
5

Slå av motoren.
6

Koble vakuummåleren fra vakuum port.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67937.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer