Problemer med overføring i en 2003 Honda Civic

Transmission problemer med 2003 Honda Civic har vært et problem at Honda eiere har klaget mest, ifølge Car Klager. Disse overføring problemer har kjørt fra et stort problem, slik som torque converter, til Civic eiere ikke sjekke overføring væske, forårsaker Honda til å vibrere på take-off. 2003 Honda Civic har 16 forskjellige tilbakekallinger, men ingen av disse gjelder problemer med overføringen. Torque Converter

Den største overføringen problem med 2003 Honda Civic har vært med momentomformer i automatgir, ifølge Honda Problemer. Momentomformeren slik at motoren fortsetter å gå mens frikoblet fra overføringen når bilen står stille. Torque converter har vært sviktende, forårsaker overføring væske til å brenne og skade girkassen seg reparere. Dette er ikke et problem med manuell girkasse.
Jerking Når Shifting Gears

Noen av de 2003 Honda Civic rykk når sendingen har skiftet gir, spesielt fra første gir til andre gir, ifølge Car Klager. Overføring band har vært den store synderen når dette begynner å skje. The band vikle rundt girene for å holde dem på plass mens skiftende tannhjul. Denne defekten eller overføring problem med 2003 Honda Civic har krevd overføring skiftes helt ut. Ifølge Honda problemer, produsenten har vært villig til å trekke den nye overføringen erstatning med så mye som $ 1000 som i 2010.
Vibrerende Fra Take-off

Et annet problem har vært kjøretøyet vibrerer under innledende take-off på grunn av lav girolje. The Civic gjør take-off fra stillestående, men vibrerer i løpet av skiftet fra første gir til andre gir. Vedlikeholde overføring væske på riktig nivå forhindrer denne overføringen problemet oppstår, men hvis overføringen kjøres mens overføring væske er lav, vil overføringen mislykkes. Den lave overføring væske blir også tilskrives momentomformer begynner å gå ut på Civic. Honda eiere må sjekke overføring væske nivå hver gang de sjekker oljenivået på motoren. Hvis sendingen er lavt, så Civic eier bør legge ny girolje inn i reservoaret og ikke overfylles over toppen-off line på dip-stick. Civic eier bør også lukte å se om overføring væske er brent, som er et tegn på at momentomformer går dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65526.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer