Hvorfor Flicker min makt når mine Headlights Are On?

De fleste biler er et komplekst system av ledninger, brytere og releer. På grunn av alle disse elektronikk, kan det oppstå problemer. Et problem som kan oppstå er at de øvrige elektronikk i kjøretøy flimrer når lysene er på. Batteri

En sviktende kjøretøyets batteri, på grunn av en dårlig celle eller lav kostnad, forårsaker motstand i bilens krets. Motstanden skyldes sviktende batteriet kan føre til elektronikken i bilen flimring med frontlysene på.
Dynamo

Generatoren er ansvarlig for å holde flertallet av bilens elektronikk leveres med rikelig med kraft, vanligvis ca 14 volt. Når dynamoen begynner å mislykkes, kan det ikke levere nok strøm til alt, forårsaker elektronikken å flimre med frontlysene på.
Kabling

Av og ledninger i bilen kan begynne å kortslutte. Et brudd på hovedlys vil føre kraft til å flimre med frontlysene på.
Stereo System

En kraftig etter at markedet stereoanlegg trekker mye strøm fra det elektriske systemet. En kondensator kobles mellom kjøretøyets elektriske system, og radioens forsterker. Kondensatoren lagrer kraft for forsterkeren å bruke, i stedet for forsterkeren tegning direkte fra generatoren. Uten en kondensator koblet til forsterkeren, vil kombinasjonen av stereoanlegg og frontlysene føre til at annen elektronikk å flimre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67464.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer