Min 1999 Jeep Grand Cherokee Laredo vil ikke starte

Din 1999 Jeep Grand Cherokee Laredo ikke vil starte. Og hver gang du vrir om tenningsnøkkelen , hører du en klikkelyd og motoren vil ikke snu. Dessverre , det er et problem med jeep og før du feilsøke , vil det ikke starte igjen . Klikkelyden betyr at batteriet og tenningslåsen fortsatt fungere siden det går strøm til starteren solenoid . Dette betyr at du må finne ut om starteren eller magnetventil er den skyldige . Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Locate startmotoren henhold Jeep din . Det bolter til transmisjonshuset på førersiden . Startsolenoiden bolter til toppen av startmotoren . På baksiden av releet , vil du se to metall kontakter med ledninger boltet til dem .
2

Place kniven av en skrutrekker tvers av både metall kontakter og hold den der.


3

Spør en hjelper til å vri om tenningsnøkkelen . Skrutrekkeren vil kortslutte releet og hindre den fra å jobbe . Men når tenningsnøkkelen vris , skal startmotoren slå på . Hvis den gjør det , og det gjør en summende lyd , er startmotoren god og magnetventil er defekt . Hvis startmotoren ikke vil starte eller driver midlertidig, er startmotoren defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66211.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer