Ford 4WD Problemer

I mer enn tre tiår, har Ford lastebiler og sport nyttekjøretøyer med fire-wheel-drive (4WD) hadde et solid rykte for pålitelighet. På grunn av den robuste natur 4WD aktivitet, sporadisk unnlatelse av å engasjere alle fire hjul for bedre fremkommelighet kan forekomme. De fleste problemer kan spores tilbake til skiftet motor på overføring saken, som ikke er vanskelig å erstatte. FORD 4wd biler kan repareres enkelt.
Bakgrunn

Fire-wheel-drive engasjerer alle fire hjul samtidig for overlegen sporing og slepekraft. Den opererer på en deltid med forhjulene låst til bakhjulene, og drives av en knapp eller girspaken. Ifølge automotivetroubleshootingsecrets.com, gjør Ford ikke anbefale å engasjere 4WD komponenten på flate asfalterte flater,.
Tenk Først

I stedet for å ta sine kjøretøy for å mekaniker, mange Ford 4WD eiere foretrekker å utføre arbeidet selv. Selv om de fleste problemene er enkle i naturen, er det ikke anbefales å forsøke å løse et problem med en Ford kjøretøy under garanti, noe som kan bli annullert hvis arbeidet er utført av en uautorisert mekaniker. Eiere bør være oppmerksom på symptomer og ta kontakt med en Ford-forhandler.
Nav

og til, etter å engasjere de fire-wheel-drive, vil bakhjulene engasjere men forhjulene vil ikke trekke bilen. Heve bilen opp fra bakken og engasjerende 4WD vil avsløre drivakselen spinne bakhjulene, men ikke foran. En rallende eller skrapelyd kan bli hørt fra forhjulene. Dette indikerer de automatiske huber, betraktet som en høy-vedlikehold komponent på Fords, må byttes, ifølge 2carpros.com.
Engagement

fire-hjuls-stasjoner kan ha problemer med å engasjere. Selv om maskinen regulerer 4WD kan avgi en tikkelyd, tilbakestille datamaskinen er usannsynlig å hjelpe. Snarere må skifte motor på overføring saken skal erstattes.
Shift Fork

Eldre Ford lastebiler kan oppleve overføre saken sklir fra "to-hei" til nøytral selv om "4-lo" og fire-hi "fungerer fint. Problemet er sannsynlig overføre saken Shifter gaffel. som må skiftes.
Stuck in 4-Lo

Eldre Ford 4WD pickups kan engasjere seg i fire-hjulsdrevne minutter etter at bilen er startet, men da 4WD og "4-lo" indikatorlamper kan blinke med to minutters mellomrom og forbli sittende fast i fire-hjuls- stasjonen. Bilen vil frigjøre fra fire-wheel-drive ved å slå av motoren, men det vil trolig re-engasjere etter noen minutter. Ifølge fordforums.com, er dette problemet aktuatoren motor, som må erstattes.

Unøyaktig Lyser

Skiftet motor er trolig den skyldige hvis de fire-wheel-drive unnlater å engasjere seg, selv om lysene tilsier noe annet. Opplyst lyser ikke nødvendigvis at 4WD er engasjert. Problemet er mest vanlig på Ranger pickups og Explorer SUVer. Skiftet motor kan fjernes fra overføringen saken og firehjulstrekk kan være engasjert med et par vicegripes å avgjøre om startmotoren har mislyktes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64317.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer