Slik feilsøker nærlys Lights på en 1990 Lincoln Town Car

Hvis nærlys på din 1990 Lincoln Town Car begynne å funksjonsfeil, bør de skiftes ut så snart som mulig for å øke nighttime synlighet og forebygge mot ulykker. De nærlys på din bil har tre viktigste årsakene til feil. De elektriske kontaktene kunne ha potensielt komme løs, kan nærlys pære har brent ut, eller hodelykten sikring kan ha poppet. Fikse noen av disse problemene er enkel og krever bare noen få minutter å gjøre. Du trenger
Latex hansker
Replacement 9004-type pære
18A nye sikringen
Vis flere instruksjoner
en

Slå av Lincoln Town Car motor og åpne panseret. Sett på et par latekshansker.
2

Åpne tilgang panelet over hodelykt og lett napp på den elektriske kontakten på baksiden av hodelykt. Det bør være godt festet til hodelykt forsamlingen. Hvis det ikke er det, koble den på plass. Hvis nærlys er fortsatt feil, kan pæren må skiftes ut.
3

Fjern den elektriske kontakten ved å trekke det ut av forsamlingen. Fjern låseringen fra nærlys pære ved å dreie det mot klokken. Den nærlys pære er den øverste ballongen på hodelykten montering. Skyv ringen av pære.
4

Trekk den gamle pæren ut av forsamlingen og presse en erstatning 9004-type pære inn i forsamlingen. Skyv ringen på den nye lyspæren og drei det med klokken for å feste den på plass.
5

Koble den elektriske kontakten og lukke tilgangspanelet. Hvis nærlys er fortsatt feil, kan problemet skyldes en ødelagt sikring.
6

Ta av dekselet på sikringsboksen under panseret. Finn frem til tallet 12 sikringen og inspisere den. Hvis metallstangen innsiden av sikringen er ødelagt, må den byttes ut.
7

Trekk den gamle sikringen ut og erstatte den med en ny 18A sikring. Sett dekselet tilbake på sikringsboksen og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66268.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer