Min 1994 Subaru Legacy vil ikke starte når Cold

Mange eldre biler som starter lett i de varmere månedene kan la deg strandet i vinter. Biler reagere på kulden som mennesker gjør, og noen ganger sliter med å komme i gang . Hvis 1994 Subaru Legacy starter ikke på en kald morgen , er det sannsynlig forårsaket av en av to ting - batteriet går dårlig eller at motoren er for kald. Instruksjoner
en

Pop panseret på 1994 Subaru Legacy og sjekke batteriet , eller ta bilen til en lokal deler butikken og spør en å sjekke det for deg .
2

Bytt bilens batteri hvis den ikke vil holde en belastning . Et nytt batteri skal hjelpe bilen starte bedre, selv i kulden.
3

Kjøp en Subaru Legacy motorvarmer hvis batteriet er fortsatt god. En motorvarmer er utviklet for å hjelpe motoren din starte i kaldt og holder viktige væsker fra å fryse når temperaturen synker . Den tillater også bilens varmeapparat å blåse varm luft raskere.
4

Installer din Subaru Legacy motorvarmer på motoren din , følger du retningslinjene i emballasjen. Plugg enden av motorvarmer i en stikkontakt eller inn i en skjøteledning .
5

Start Subaru Legacy med letthet på kalde dager .
< br > .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65744.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer