Hva er årsaken til en overføring til å stikke i Park?

Det er ingenting som en overføring bli sittende fast i "Park" for å utløse bekymringer om kostbare reparasjoner. Noen ganger er denne frykten berettiget, men ikke alltid - diverse mindre forhold kan føre til en klebrig overføring og flere krever ingen reparasjon i det hele tatt. Sørg for at du eller din mekaniker har riktig diagnostisert problemet før du gir OK for en kostbar ombygging av overføring din. Brems ikke trykket
Som et sikkerhetstiltak, er overføringen i bilen koblet til bremsene.

På de fleste biler, må bremsepedalen være fullt deprimert før overføringen kan bli flyttet ut av parken. En hindring under bremsepedalen, slik som en gulvmatte, kan hindre at bremsepedalen fra å være fullt deprimert.
Short i Brake Elektrisk System
Hvis bremselysene ikke arbeide, kan du ha funnet problemet.

annen innebygd sikkerhetsfunksjon i mange biler er at bremselysene er koplet til den elektriske kretsen som låser girspaken. Hvis du sitter fast i parken, sjekk dine bremselysene. Hvis de ikke virker, kan det være en kort eller en blåst sikring. Reparere dette mindre problemet vil gjenopprette girspaken i orden og tillater deg å skifte ut av parken.
Press fra Sittende på en Hill
Hvis du er på et stigning, sett på parkeringsbremsen før skifte til park. p Hvis en bil er parkert på en høyde uten at parkeringsbremsen sett, kan det rulle litt fremover eller bakover. Det setter press på haken - pinnen festet til sendingen som holder bilen ruller. Gjentatte ganger å legge press på haken kan bære den ned og til slutt vil det må byttes ut. Hvis du ofte park i bratt bakke, komme i vane med å sette på parkeringsbremsen.
Feil Shift Lever Button
knapp som du trykker før giring må jobbe skikkelig.

Hvis knappen på girspaken ikke kan legges inn, vil elektrisk strøm ikke strømme til shift-lock magnetventil. Uten strøm, kan solenoiden ikke flytte shift-lock plate. Som navnet antyder, hindrer shift-lock plate bilen fra skiftende ut av parken.
Ute av funksjon Shift Lock magnetventil
p Hvis strømmen strømmer til Girlåsen magnetventil og bilen fortsatt ikke vil skifte ut av parken, solenoiden selv er defekt og må skiftes ut.
lav Transmission Fluid
Transmission væske smører tannhjul. p Hvis overføring væske er lav eller du kjører på tom, vil overføringen ikke skifte. Sjekk overføring væske eller har en mekaniker sjekke det når du bytter olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67188.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer