Feilsøking Steering Alignment

Steering innretting problemer er en vanlig klage med drivere. I løpet av et hjul innretting, er vinklene av hjulene justeres slik at de er parallelle med hverandre, samt vinkelrett på bakken. Når hjulene trenger justering, bilen er vanligvis vanskelig å holde i en rett linje. Feilsøking rattet justering er første skritt i å identifisere problemet. De fleste problemer kan lett oppdages av en erfaren sjåfør, uten hjelp av en mekaniker. Instruksjoner
en

Kontroller dekktrykket hvis du synes det er vanskelig å dreie rattet. Lavt dekktrykk er en av årsakene til dette problemet. Inspisere servopumpe drivreim å sørge for at det ikke er løs og trekk den deretter. Hvis problemet vedvarer etter at disse justeringene, kan du prøve å rette fronten justering.
2

ut om hjullagrene er løs hvis rattet har noen spill mens du kjører. Fest alle løse hjullager og erstatte sjokk hvis de blir skadet. Avgjøre om kuleledd må byttes og gjøre det hvis det er nødvendig.
3

Sjekk og blås dekkene til riktig trykk hvis bilen trekker til en side mens du kjører. Test justeringen ved å ta hendene fra rattet et øyeblikk og når trygt å gjøre dette mens du kjører. Dersom kjøretøyet vandrer til den ene siden av veien, kan dekkene må kontrolleres. Andre mulige årsaker kan være uriktig front end justering, løse hjullager eller slitte støt.
4

Inspiser alle dekkene for ujevn slitasje. Ta bilen til et dekk butikk for en forhjulet justering og dekk balansering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65654.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer