1987 Porsche 944 Fuel Pump: Feilsøking

The 1987 Porsche 944 er utstyrt med en elektrisk drivstoffpumpe. Bensinpumpen sitter inne i bilen gass tank med toppen av pumpen stikker ut. Pumpen kobler bilens drivstoff linjer og gass tank, slik at motoren får nok drivstoff til å kjøre skikkelig. Fordi bensinpumpen ligger på et sted som er vanskelig å nå, er det viktig å feilsøke om det fungerer eller ikke før du tar deg tid til å erstatte det. Du trenger
Tenger
Fuel trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Lytt å se om pumpen fungerer mens batteriet på bilen er engasjert men bilen motoren er slått av. Sett tenningsnøkkelen i tenningen og vri om nøkkelen ett klikk til høyre slik at batteriet er på. Hvis bensinpumpen fungerer som den skal, vil det begynne å trekke drivstoff ut av gasstanken og inn i drivstoff linjene så snart batteriet er aktivert. Utfør denne testen i et rolig sted. Du kan be en venn til å hjelpe deg ved å lytte etter pumpen som du slår på batteriet.
2

undersøke om Porsches drivstoff trykket er på sitt riktig nivå. Fest en drivstoff trykkmåler til bilens Schrader ventil - ventilen er på toppen av motoren og ser ut som luftventilen på bilens dekk. Slå på motoren og la den inaktiv. Les måleren. Hvis din Porsche 944 har en enkelt overliggende kamaksler motoren, bør trykket være 29 psi, hvis Porsche har en dual overhead cam motor, bør drivstofftrykket være 48 psi
3

If. drivstoff trykkmåleren viser at drivstoff trykket er for høyt eller for lavt, sjekk for å se om drivstoff trykkregulatoren som forårsaker problemet snarere enn bensinpumpen. Regulatoren er nær toppen av motorblokken og er festet til en svart drivstoffledningen. Forlate drivstoff trykkmåler koblet til Schrader ventil og la motoren gå på tomgang. Lett presse drivstoff linje som går til drivstoff trykkregulatoren og se å se hvordan drivstoff trykkmåler reagerer. Hvis måleren begynner å lese et akseptabelt brennstofftrykk nivå, må regulatoren byttes ut før du installerer en ny bensinpumpe.
4

Sjekk om din Porsche stiller tegn på at bensinpumpen har sviktet . To viktige tegn å se etter er motoren nekter å starte, og motoren kveles når du trykker på gasspedalen under kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67234.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer