Min Honda Accord Gear Shift vil ikke komme ut av Park

Hvis din Honda Accord er girskift ikke vil flytte ut av parken, kan det være et alvorlig problem med bilen din, i henhold til Accord bruksanvisningen. Men, kan problemet være enkelt. De enkle løsningene bør sjekkes først. Hvis ingen av dem fungerer, kan du bruke din nødstilfelle shifter utgivelsen funksjon for å flytte Accord ut av parken for å la bilen bli tauet til en Honda forhandler. Du trenger
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at du har nøkkelen i Honda Accord tenningen. Motoren må være i gang, eller Tenningen må være slått til "On" posisjon for å flytte girspaken ut av parken.
2

Trykk bremsepedalen helt med foten. Accord har en girkasse-sperresystem. Hvis bremsepedalen ikke er deprimert, vil du være i stand til å flytte girspaken ut av parken.
3

Bruk nødsituasjon Girlåsen utgivelsen dersom ovennevnte metoder ikke fungerer. Det kan være et problem med Accord er girskift låsesystem. Finn den lille tappen til høyre for girspaken. Skyv opp fanen med tuppen av en flat skrutrekker. Bak fanen vil du se et nøkkelhull.
4

Sett inn tenningsnøkkelen inn i hullet fullt. Sett foten på bremsen for sikkerhet og trykk på "Release"-knappen på forsiden av girkule. Trekk knotten ned i skikkelig utstyr. I dette tilfellet, vurdere å flytte den til "nøytral" og engasjerende parkeringsbremsen før bilen kan taues.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66043.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer