Slik feilsøker en 2001 Jeep Cherokee Charging System

The ladesystem i 2001 Jeep Cherokee ikke bare lader batteriet, men også gir til strømforsyningen til bilen når motoren er i gang. Ladesystemet består av batteri, dynamoen og elektriske ledninger. Feilsøking på ladesystemet når en feil oppstår er et spørsmål om å teste hver komponent i en prosess med eliminering til problemet er funnet. Den gjennomsnittlige hjem mekaniker kan fullføre dette prosjektet i løpet av få minutter. Du trenger
Automotive test lys
Digital volt /ohm meter
Vis flere instruksjoner
en

Slå av alle elektriske tilbehør, inkludert lys, viftemotor og radio. Slå av motoren. Slå på frontlyktene i 30 sekunder og deretter av igjen for å fjerne enhver overflate kostnad som kan gi falske avlesninger.
2

Still den digitale volt ohm meter til d /c volt og røre sonden ender av meter test fører til batteripolene. Den røde kabelen går til den positive pol og den svarte kabelen går til den negative terminalen. Hvis spenningen indikert av måleren er under 12,5 volt, må du lade batteriet før du fortsetter testing. 2001 Jeep ladesystem vil stenge hvis batteriet er utladet for å forhindre batteri eksplosjon forårsaket av hydrogengass fra overdreven utslipp pr.
3

Slå på high-beam frontlykter og berør meter fører til batteripolene. Hvis spenningen faller under 12 volt etter at den er skikkelig ladet, er batteriet defekt og må skiftes. Slå av frontlysene.
4

Start motoren. Trykk sonden ender av måleren fører til batteripolene som før og observere lesing på måleren. En normal lading system vil lade batteriet på 13,5 til 14 volt med motoren i gang. Hvis batterispenningen er i dette området med motoren i gang, er systemet fungerer.
5

Fest batteriet terminal klippet på bilbransjen teste lys til minuspolen. Trykk sonden slutten av testen lys til tappen lading at de store kabel-boltene med på baksiden av generatoren. Hvis lyset ikke klarer å belyse, kan kabelen fra under panseret sikring blokk til generatoren har en dårlig forbindelse eller "Charge" sikring i under-panseret sikring blokk kan være defekt.
6

Sett på dynamoen hvis batteriet spenning med motoren av er 12,5 volt eller høyere, og testen lyser ved berøring av lading stud.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66044.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer