Hvordan sjekke en Fuel Regulator

Drivstoff-injeksjoner systemene er designet for å operere på en bestemt intern fuel press, kontrollert av drivstoff trykkregulator. Bensininnsprøytning er følsomme nok slik at selv den minste variasjon i drivstoff press kan føre til feil i drivstoffsystemet. Den vanligste årsaken til drivstoff press uregelmessigheter er skader på membran i drivstoffet trykkregulator, slik at drivstoff til å sikkerhetskopiere inn i vakuum system. Du kan sjekke dette med en drivstoff trykkmåler. Du trenger
Fuel trykkmåleren
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Locate drivstoffsystemet test port på drivstoffsystemet rail. Skinnen ligner et rør som går mellom drivstoffpumpen og spjeldhus (eller forgasseren), og har det som ser ut som et dekk ventil stammen med cap. Vær sikker på at du ikke forveksle AC tilgang tube for drivstoffsystemet rail. Er du i tvil, spore linjen i begge retninger for å være sikker på at det ikke er koblet til air condition kompressor.
2

Skru av drivstoffsystemet test port med fingrene. Hvis hetten pinner vri den forsiktig med tang.
3

Skru slangen montering av drivstoff trykkmåler på test port. Sett måleren der det ikke vil være sårbare for bevegelige deler av motoren, og starte bilen.
4

Les drivstoff trykkmåler, og deretter fjerne gummi vakuum linje knyttet til spjeldhus ( eller forgasser) montering. Hvis avlesningen på måleren ikke øker minst 5 psi etter vakuum linjen er fjernet, er drivstoff trykkregulatoren defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67638.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer