Slik tester du MAP Sensor i en Ford Bronco

En MAP sensor overvåker trykket inne i inntaket manifold og videresender lesing til Bronco datamaskin. Hvis motoren din avguder grov eller boder, kan det hende at Ford Bronco har en dårlig MAP sensor. Det er en rask måte å teste MAP sensor. Du trenger
Wire fører
multimeter
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og finn MAP sensor. Det er på passasjersiden i motorrommet, i øverste brannmuren, montert på air condition fordamperen boliger. På grunn av den lange rekke produksjoner år for Bronco, sammen med ulike motorstørrelser og typer, kan det være i en annen plassering på Bronco. Hvis du ikke finner sensoren, se Haynes eller Chilton reparere manuell eller ta kontakt Autozone.
2

Koble ledningsnettet fra MAP sensor. Hver ende av sensoren har en liten kran. Lirke selen av kranen og trekk sele fri for MAP sensor.
3

Plasser en jumper wire mellom terminalene på ledningsnettet og terminalene på MAP sensor. Sørg for at hopperne er bare wire og at de ikke berører hverandre eller noe annet metall komponent på Bronco.
4

Slå Bronco nøkkelen til "On" posisjon, men ikke start motoren . Plasser ledningene multimeter din på den nakne startkabler ledninger og ta en spenning lesing. Spenningen skal reflektere mellom 4,5 til 5,0 volt.
5

Start motoren og la den varmes opp til normal driftstemperatur. Test spenningen igjen. Spenningsavlesing bør være annerledes. Har en assistent rev motoren flere ganger. Spenningsavlesing skal svinge med turtall på motoren. Hvis den ikke gjør det, er MAP sensor defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67639.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer