Slik feilsøker en 1988 Oldsmobile

Oldsmobile var en type bil som ble produsert i mer enn 100 år av General Motors. Grunnlagt av Ransom E. Olds i 1897, gjennomført biler Oldsmobile navn til GM faset ut i 2004. I løpet av 1980 gjennomførte ni forskjellige biler Oldsmobile navneskilt. Mange av disse bilene hadde lignende versjoner i GMs andre merker som Chevrolet, Buick og Pontiac. Når 1988 Oldsmobile ikke fungerer ordentlig, er det få ting du kan gjøre for å feilsøke bilen og få den i gang igjen. Du trenger
Stålbørste
Tennpluggnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Under kjøring observere om bilen reagerer raskt eller om det nøler før akselererende . Nøling kan være en indikasjon på at drivstoff filteret bør skiftes. Skifte drivstoffilter bør gjenopprette motorens ytelse. Hvis ikke, kan bilen trenger å bli satt på en mekaniker omfang for å finne ut om noen av de elektriske motorkontrollene bør justeres.
2

Observer hvordan 1988 Oldsmobile starter på kalde morgener. Modeller med elektriske alternativer som for eksempel vinduer, dørlåser, klimaanlegg og andre funksjoner som krever mye strøm ble produsert med et kraftig batteri. På veldig kalde dager, kan disse batteriene har problemer med å starte den Oldsmobile motoren. Fjern batteriets kabler og rengjør batteripolene med en stålbørste. Fjerner rust fra batteriet innlegg vil sikre alle av batteriet kraften overføres gjennom ledningene til start motor. Koble batterikablene og prøver å starte bilen igjen.
3

Slå av motoren og åpne panseret hvis bilen kjører grov. Ta ut tennpluggen ledninger og tennplugger ved hjelp av en tennplugg fastnøkkel. Bytt ut de gamle tennplugger med nye og koble til tennplugg ledninger. Start 1988 Oldsmobile igjen og observere forskjellen i måten motoren går. Det skal nå kjøre jevnt og starte opp lett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67554.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer