Slik feilsøker AC i en 1990 Buick Century

Hvis du har problemer med klimaanlegget i 1990 Buick Century, bør du feilsøke å identifisere problemet. Vanlige problemer som påvirker ytelsen til et klimaanlegg inkluderer skadet slanger, en tilstoppet kondensator og løse eller skadde belter. Når du identifisere problemet, kan du gjøre de nødvendige reparasjoner eller ta bilen til automotive butikk. Du trenger
Ruler
Straight edge
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller kompressoren drivreim nøye for slitasje eller skade. Hvis beltet eller slitt eller skadet, må den skiftes.
2

Kontroller stramming med en linjal og en rett kant. Plasser den rette kanten over to av skivene som er 7 til 12-inches fra hverandre, og det bør ikke være mer enn en ¼-tommers av nedbøyning. Hvis skivene er opp til 16-inches fra hverandre, bør det ikke være mer enn ½-tommers av nedbøyning. Hvis det er for mye utslag, kan beltestrammeren kreve erstatning.
3

Sjekk systemkravene slanger. Se etter harde flekker, sprekker eller forringelse og slitasje. Sjekk slangene, spesielt rundt beslag, for noe olje bobler, siving eller tegn på lekkasje. Bytt slangene om nødvendig.
4

Inspiser finnene på kondensatoren for rusk. Kondensatoren er ansett som en radiator for air condition enhet og er montert foran radiatoren. Bruk trykkluft for å rengjøre rusk ut av kondensatoren.
5

Test for riktig kuldemedium nivå. Dette kan oppnås ved at motoren er varmet opp til en normal drifts-temperatur og plassere klimaanlegg temperatur velgeren på den kaldeste omgivelser. Sørg for at vifta er på høyeste innstilling og åpne dørene på bilen. Når kompressoren engasjerer, føler innløp og utløp rør på kompressor - den ene siden skal føle kaldere enn den andre. Hvis kjølemiddelet ser skummende, er den lav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67190.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer