Min GMC Pickup vil ikke starte

General Motors Corporation (GMC) er en divisjon i General Motors, Inc. som produserer en rekke pickups, varebiler, og sport nyttekjøretøyer. Som i 2010, er GMC produksjon tre pickup linjer: Sierra, Sierra Heavy Duty, og Canyon, selv om de også har noen pensjonerte pickup linjer. Akkurat som med andre pickups, kanskje GMC pickups krever feilsøking på anledning på grunn av problemer med å starte. Det er noen sjekker du kan gjøre før du ringer en profesjonell. Instruksjoner
en

Prøv å starte motoren ved å sette nøkkelen i tenningslåsen av din GMC pickup og snu den. Hvis nøkkelen ikke slår i det hele tatt, kan det hende at rattstammen ikke låses. Drei rattet til venstre og deretter til høyre. Du skal høre et klikk når den er låst. Vri om nøkkelen igjen.
2

Vri nøkkelen til "Tilbehør"-modus. Se på bensinmåleren. Hvis drivstoffet er lavt eller tomt, vil bilen ikke starter som den skal. Hvis dette er tilfelle, eller du er usikker på om måleren er nøyaktig, legge til en gallon av riktig drivstoff til drivstofftanken. Prøv å starte GMC pickup igjen.
3

Fyll ut et enkelt diagnostisk sjekk på batteriet. Med nøkkelen i "Tilbehør"-modus, slå av interiør lys eller frontlykter. Se å se om lysene er tent opp. Hvis de ikke er slått på i "Tilbehør"-modus, er batteriet sannsynligvis problemet. Batteriet i pickup din må kanskje være jump-startet, ladet, eller erstattes.
4

Sjekk væskenivået. Les brukerhåndboken for å finne girolje, kjølevæske og olje dipsticks. Trekk i hendelen og åpne panseret. Kontroller nivåene for hver væske, med hvert er fylt til riktig nivå. Hvis væske er for lavt eller tomt, kan motoren bli skadet eller har problemer med å starte.
5

Lytt etter lyder som kan indikere hva problemet er når du forsøker å starte bilen. Hvis pickup starter kort, men så slår seg av, kan det være et problem med drivstoff system. Klikke lyder kan bety å starte opp din må skiftes, og ingen lyd kan bety at tenningslåsen må byttes.
6

Tow din GMC pickup eller få den slept til en garasje eller forhandler som vil være i stand til å utføre mer omfattende diagnostisk testing og reparasjon. Kontakt en GMC forhandler med spørsmål om de spesifikke mekanikken i en GMC pickup.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66375.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer