Hvordan Slette PT Cruiser Engine Light

Motoren lyset varsler føreren av potensielle feil med bilen. Følgende trinn kan være ansatt nullstille lyset på en PT Cruiser. Også identifisert er noen vanlige problemer som forårsaker motoren lys for å komme videre. Du trenger
Skiftenøkkel
Skinnhansker
Cloth
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller gasskappe på din PT Cruiser å sikre at det er skrudd ordentlig til. Shack hetten lokket og lytt etter en rangle, hvis man er til stede, må den skiftes. Ta av lokket og skru på igjen, slik at lokket til å klikke én gang.
2

Reset motoren lyset manuelt ved først å åpne panseret. Trekk i utløseren funnet under rattet kolonnen. Åpne panseret og finn batteriet funnet i front høyre, rett bak passasjer frontlys forsamlingen.
3

Fjern minuspolen kabel ved hjelp av en skiftenøkkel for å løsne kabelen låsen. Sett på skinnhansker og ta tak i kabelen, vri den frem og tilbake før det er løs nok til å fjerne. Trekk kabelen ut og pakk terminalen i klut.
4

Vent 30 sekunder og koble seg til kabelen til minuspolen. Stram låsen med skiftenøkkel. Kontroller at kabelen ikke er i stand til å være vridd. Lukk panseret og sette nøkkelen i tenningen. Starte bilen for å sikre at motoren lyset har blitt tilbakestilt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66424.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer