Slik feilsøker Air Conditioning i en 2002 Malibu

Forstå hvordan air condition-systemet i 2002 Chevrolet Malibu fungerer er nøkkelen til nøyaktig feilsøking. Du trenger:
A /C sporvidde satt
Stor skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

forstå hvordan systemet fungerer. Kompressoren suger varm lavtrykks gass-kjølemiddel fra akkumulatoren og beveger den gjennom kondensatoren, hvor den kondenseres til en varm væske. Når kjølemiddelet beveger seg ut av kondensatoren, møter den en begrensning i systemet kalles en åpning rør og satt under trykk. Når kjølemediet passerer gjennom åpningen røret, blir det utsatt for et trykkfall, blir en kald lavtrykks-gass på nytt, og beveger seg inn i fordamperen, hvor det absorberer varme fra kupeen. Endringen av staten fra en væske til en gass er det som gjør systemet fungerer.
2

Skru ut de seks skruene som fester lokket på luftfilter huset til lavere luftfilterhuset med en stor skrutrekker. Fjern de tre 10 mm bolter som fester nedre luftfilterhuset til den indre fender godt. Løft luftfilteret ut av motorrommet. Finn de høy-og lavtrykk beslag på klimaanlegget linjer, som ligger under luftfilter boliger, og fjern den beskyttende plast caps.
3

Fest den blå slangen fra måleren sett til lavtrykk-montering på den større av de to linjene. Fest den røde slangen til høyt trykk montering på mindre linje. Finn ventilene på måleren sett under måleren ansikter, og sørge for at de er lukket. Å åpne inventar, skrus knottene på slangekuplinger.
4

Sett kontrollene for klimaanlegget, som ligger på dashbordet, til middels viftehastighet og maks A /C. Trykk på air condition-knappen, identifisert av et snøfnugg. Start motoren og la den gå i noen minutter for å sirkulere kjølemediet og for presset i systemet for å stabilisere.
5

Inspiser kjølevifte og sørge for at det ' s kjører . Hvis kompressoren går, men kjøleviften er ute av drift, må du fikse det før feilsøking av systemet. En defekt kjølevifte kan resultere i varmen bygge opp i kondensatoren, noe som betyr at air condition-systemet vant ' t blow like kul som det skal.
6

Les presset angitt på målerne . Den Malibu er utstyrt med en R-134A A /C-system. Den normale målinger på denne type system er 35 psi til 40 psi på lavt trykk (blå) side og 250 psi til 350 psi på høyt trykk (rød) side. Hotter utetemperaturer resultere i høyere trykk.
7

Legg kjølemedium ved den lave siden er lav og høy side er lav, men mye høyere enn den lave siden. Hvis den lave siden er lav til normal og den høye siden er høy, erstatte munnstykket røret. Dersom trykket er lik på begge sider, og kompressoren går, erstatte kompressoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65186.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer