Slik feilsøker Carburetors

Carburetors er komponenter som trekker i uteluft og bland at luften med bensin fra bensintanken. Forgasseren er ansvarlig for å sørge for at motoren har riktig blanding av drivstoff, slik at forbrenningen kan skje. Hvis forgasseren svikter eller funksjonsfeil, da motoren ikke kan kjøre eller vil kjøre dårlig. Hvis du opplever problemer med forgasseren din, kan det være lurt å feilsøke noen av de mer vanlige problemene før du ringer mekanikeren. Instruksjoner
en

Sjekk for vanskelig å starte. Hvis motoren din skrur og ikke vil starte, er det vanligste problemet en svikt i choke. Chokeleddet kan være fast, eller choken i seg selv kan være fastlåst i lukket stilling. Dette vil hindre tilstrekkelig luft fra å gjøre sin vei inn i forgasseren og inn i motoren.
2

Sjekk for å drukne motoren. Hvis du lukter bensin etter starte motoren og ikke klarer å starte den, kan motoren bli oversvømmet. Dette er spesielt vanlig på forgasseren utstyrte motorer når chokeleddet binder. Selv om du fikse sammenhengen, må du vente flere timer for drivstoff til å fordampe, slik at du kan starte motoren.
3

Sjekk for grov tomgang. Forgassere bruke justeringsskruer å kontrollere mengden av luft som strømmer inn i motoren. Når forgasseren er justeringsskruer er satt feil, vil du ha en hard tid å få bilen til tomgang. Når dette skjer, må du ha disse skruene justert slik at bilen går på tomgang og går skikkelig gjennom alle RPM band.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64459.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer