Spark Plug Wire Installasjon i en Jeep Grand Cherokee

Mest Cherokees har en High Energy Ignition (HEI), som inkluderer en distributør, distributør cap og rotor system. Installere tennplugg ledninger er en ganske enkel reparasjon å utføre. Ledningene er festet direkte mellom tennpluggene og distributor.Jeep Grand Cherokee V8 motorer bruker 8 til 8,5 millimeter tennspolen ledninger. Sylinderen orden begynner like til høyre sylinder, da vender mot motoren. Sylindrene er nummerert "1", "3", "5" og "7" (foran til bak) for høyre side av motorblokken. Venstre side er nummerert "2", "4", "6" og "8" (foran til bak). Avfyring for at sylindrene er stemplet på inntaket manifold. De ild "en", "8", "4", "3", "6", "5", "7" og "2", i en retning med klokken. Du trenger
Ny tennplugg ledninger
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og fjerne både de positive og de negative batteripolene. Finn distributør som er montert på toppen baksiden av motorblokken.
2

Finn spolen innlegg nummerert "1" på fordeleren og koble fra tennpluggen for hånd. Koble den andre enden til tennpluggen ligger i sylinder nummer én, som beskrevet ovenfor.
3

Følg med klokken rotasjon for å finne de resterende syv distributør innlegg. Stolpene er nummerert "1", "8", "4", "3", "6", "5", "7" og "2", i klokkens retning.
4

Fest nummer 8 ledning til distributøren innlegget og deretter til tennpluggen. Fortsett denne prosessen til alle ledningene er festet. Være sikker på å feste begge ender (legge til plug) før du fortsetter videre til neste tennpluggen.
5

Installer den endelige coil ledningen som plugges inn øverst på midten innlegg av distributøren. Koble den andre enden til tennspolen, som ligger på venstre side av motoren, festet til brannmuren.
6

Koble til batteriet og test starte motoren for å finne ut om riktig utført. En feil kabling mønsteret vil føre til at motoren feiltenning, og bør korrigeres før bruk av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65689.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer