Slik feilsøker en Infinity Radio i en Dodge lastebil

En Infinity lydsystem er en ettermarkedet audio system som erstatter lydsystem. I en Dodge lastebil, bør Infinity systemet gi anstendig lyd og pålitelig ytelse hvis det er riktig installert. Men over tid, kan høyttalerne eller hodet enhet mislykkes. For å vite at det er radioen som er problemet, må du feilsøke problemet. Instruksjoner
en

Vri tenningsnøkkelen til "II" posisjon. Strøm på radioen. Hvis radioen ikke kommer på, må du sjekke radio sikring.
2

Sjekk sikringen for radioen. Åpne sikringsboksen under rattet. Trekk dekselet til sikringsboksen ned. Fjern sikringen for radioen med den medfølgende sikringen avtrekker. Inne i sikringen vil være en metalltråd. Denne ledningen skal ikke vises skadet eller brent. Hvis det er, må du erstatte denne sikringen med en annen sikring av samme strømstyrke.
3

Sjekk for statisk. Siden radiomottak kan variere avhengig av hvor du er, vil du trenger å vite om du bør få et klart signal eller ikke. Sjekk de sterkeste radiostasjoner. Hvis du ikke kan få noe signal, kan det hende du har en skadet antenne eller antenne tilkobling eller wire. Du må ha antennen betjent av en profesjonell mekaniker.
4

Sjekk for normal knapp. Hvis radioen starter opp, men ingen andre knapper virker, kan enheten ha mislyktes. Det er usannsynlig at den bakre 6-pinners elektrisk kontakt er defekt, ellers vil systemet ikke ville starte opp. Dessverre, på billigere Infinity modeller, kan systemsvikt være et problem. Plutselig svikt i enheten betyr at du må bytte radioen med en ny enhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64256.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer