Symptomer på en 1994 Honda Civic Fuel Pump Failure

Fuel pumper bør gi deg tusenvis av miles problemfri service. For å sikre at muligheten finnes det forebyggende tiltak du kan ta for å beskytte drivstoffpumpe . 1994 Honda Civic modellenes bensinpumpe er plassert inne i gasstanken . Hvis du stadig lar tanken å få ekstremt lav, er det bensinpumpen suger sediment fra bunnen av tanken , tilstopping drivstoff filter og skade drivstoffpumpen. På den annen side , hvis du allerede har problemer du kan legge merke til karakteristiske symptomer. Hard Begynn

1994 Honda Civic har en elektrisk drivstoffpumpe . Når du slår på tenningen, er drivstoff klar til å gå , i motsetning til i eldre biler da du måtte pumpe gasspedalen. Men når drivstoffpumpen er sviktende strømmen av gass er ikke stødig og kjøretøyet kan være vanskelig å starte eller det boder .
Treg
p Hvis din Civic er treg når du tråkker på gassen eller det misfires , dette er symptomer som din bensinpumpen kanskje har problemer. Bruk alltid riktig oktan drivstoff i bilen og kjøpe bensin fra et navn -brand bensinstasjon for å unngå å få lav kvalitet drivstoff . ( Det kan ha skitt og vann i den. )
Sjekk motoren lys

Når samfunnskunnskap ' elektrisk drivstoffpumpe er å ha problemer , bilens datamaskin sensorer vil få et signal . Meldingen vil bli videresendt til deg på instrumentpanelet , slik at check engine lampen lyser .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65428.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer