Tap av Servostyring i 2007 Chevrolet Cobalt

Bygg nok biler, og du er nødt til å gjøre noen feil fra tid til annen - spesielt når du introdusere en ny teknologi på tvers av flere modellserier. Elektrisk servostyring pumper dukket opp på frifot i GM stallen tidlig på 2000-tallet og levert på de fleste av de løftene som ingeniører gjort. Dessverre gjorde problemer med utvendige deler leverandører for flere tekniske tjenester bulletiner og enda en tilbakekalling for kjøretøy som er utstyrt med dette systemet - inkludert 2007 Cobalt. Den Recall

Ut av de ca 900.000 kobolt undulater solgt 2005 til 2010, mottok GM ikke mindre enn 1100 rapporter om tap av servostyring bistå, de resulterende 14 krasjer og minst en alvorlig skade bedt General Motors å utstede en frivillig sikkerhet tilbakekalling på flere kjøretøy som er utstyrt med dette systemet. Modeller og omfatter 2005 gjennom 2010 Chevy Cobalt, 2007 gjennom 2010 Pontiac G5 og 2005 gjennom 2006 Pontiac G4 (Mexico) og sysler (Canada).
TSB
< p> Samtidig med tilbakekalling, utstedt GM Technical Service Bulletin nummer 10023D. I utgangspunktet står det at den elektriske motoren som driver styring hydraulisk pumpe kan tilfeldig mislykkes. Ifølge GM, tar dette problemet litt tid å utvikle, og oppstår vanligvis etter at bilen drivverket garanti utløper. Er dette et tilfelle av konstruerte foreldelse og laveste budgiver deler leverer overvinne sunn fornuft? Samtalen. Men hvis det er tilfeldigheter, så er det en statistisk fascinerende.
Symptomer

General Motors ikke staten at bestemte forhold oppmuntre motor feil, men forbrukerne rapporterer at det har en tendens til å skje oftere i svært varme omgivelser og på varme dager. Når servostyring mislykkes, vil du høre en dørklokke og du vil se en "servostyring" feilmelding vises på dashbordet avlesning. Den gode nyheten her er at tapet av servostyring bare gjør en alvorlig forskjell under 15 år mph, over at ikke pumpen ikke gjøre mye uansett. Men tilfeldig svikt kan være en skummel ting mens manøvrering rundt parkeringsplasser
Fix

Løsningen her er å erstatte servostyring pumpen i rattstammen. - og, på dette punktet, er at GMs problem. Enten du har opplevd en tilfeldig PS feil eller ikke, ta kontakt med Chevrolet på 1-800-630-2438, eller sjekke inn online på GMOwnercenter.com. Hvis du har opplevd en PS svikt og betalt noen andre til å fikse det, eller hvis bilen fikk skader på grunn av en krasj som følge av tap av servostyring, så bør du vite at GM har som policy å betale for tidligere reparasjoner. De trenger bevis på at du eide bilen på tidspunktet for reparasjon og en regning for reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68762.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer