Tegn på lavt batteri i en Auto

Pålitelige biler krever flittig vedlikehold og bevissthet om endringer i ytelse , som krever uforutsette endringer og utskiftninger. En døende batteri vil vanligvis gi deg varsel om behovet for et nytt batteri før du må ringe en bergingsbil . Symptomer

En enkel indikator på at bilens batteri er svakt og må byttes er en klikkelyd når bilen er startet. Dette kan indikere et problem med starteren , som er avhengig av strøm for å snu. Andre symptomer inkluderer bil lysene blir svakere enn normalt eller voltmeter er under 12 volt.
Årsaker

Bilbatterier er ikke ment å vare evig, og må være periodisk erstattes . Foruten holdbarheten på batterier , trenger du kanskje en erstatning under ekstremvær skift eller hvis bilen tilbehør har stått på uten motoren i gang .
Solution
< p> Noen ganger et bilbatteri vil trenge et hopp fra batteriet i en annen bil ved hjelp av startkabler til å starte batterilevetid. Andre ganger vil batteriet må skiftes . Hvis du gjør det selv , sørg for å vaske hendene for å holde etsende og farlige kjemikalier fra batteriet fra å komme i øynene eller munnen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66254.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer