Dodge Ram Transmission Problemer

The Ram er en full størrelse pickup lastebil produsert og solgt av amerikanske bilprodusenten Chrysler. The Ram gjorde sin debut i 1981 ans var en del av Dodge divisjon fra starten til 2009, da Ram ble sin egen unike lastebil divisjon. Mens Dodge Ram var kjent for nesten 30 år som en pålitelig, dyktig lastebil, har eierne opplevd noen vanlige problemer, inkludert problemer med lastebilens overføring. Typer problemer

I løpet av sin produksjon, tilbød Dodge flere forskjellige sendinger i Ram pickup. Disse inkluderte både manuelle og automatiske girkasser. Noen førere av Rams utstyrt med en manuell girkasse har klaget over shifter knotten løsner, en overføring som lekker væske og tannhjul som grind lett når skiftet. Problemer med Ram automatgir inkluderer lekker væske, uønsket skiftende mellom tannhjul og brå automatiske skift.
Farer og symptomer
p Det er flere grunnleggende måter å identifisere en av disse ram problemer med overføringen. De fleste av problemene føre til overdreven støy under skift, ofte beskrevet som en clunking lyd. Andre problemer med overføringen kan føre til en pool av væske for å utvikle under lastebilen. Dårlig drivstofføkonomi er et annet symptom på problemer med overføringen. Mens de fleste av disse problemene utgjør ingen alvorlig, umiddelbar fare for føreren, kan en alvorlig skadet overføring føre til at Ram til stall i trafikken, og skaper en farlig situasjon.

Reparasjonskostnader

kostnadene for å reparere en Ram overføring varierer like mye som problemets natur. Stramme en løs shifter eller tilbakestille en automatisk girkasse elektroniske styreenheten kan bare kreve en times arbeid fra en auto tekniker. På den annen side kan mer alvorlige problemer krever installasjon av en helt ny overføring, som kan koste oppover på $ 1.000 installert. Små lekkasjer og feil tannhjul kan koste flere hundre dollar.
Garantidekning

Hver Dodge Ram ble solgt med Chrysler nybilgaranti, som inkluderte drivverket dekning. Denne garantien er sannsynlig å dekke de fleste store problemer med overføringen at et kjøretøy mindre enn et par år er sannsynlig å oppleve. Hvis en eier har kjøpt en levetid eller utvidede garantien, eller giveren lagt ett som et salgsfremmende element, kan dekningen være enda mer komplett. Pass på å sjekke med din lokale forhandler før du bestiller reparasjoner for å se om Ram er overføring fortsatt har garanti dekning av noe slag.
Recall

Dodge Ram har vært gjenstand for flere tilbakekallinger vedtatt av Chrysler for å løse kjente problemer. En av disse minnes behandles spesielt med automatgir i Ram modeller produsert på begynnelsen av 2000-tallet. Tilbakekallingen, utgitt i desember 2003, behandlet med festene som festet overføring til overføring saken. Defekte festene skapt et potensial for lekkasjer som kan føre til gasslekkasje og presentere fare for brann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64695.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer