Slik feilsøker blinklys

Hvis blinklys sluttet å virke, er det ingen grunn til panikk eller løpe rett til en bilmekaniker. Blinklys er en av funksjonene på biler som du kan forvente å gå ut på et tidspunkt, så du bør vite hva du skal gjøre når dette skjer. Du kan gjøre noen feilsøking selv å diagnostisere problemet, fordi det kan være en enkel og rimelig løsning. Du må sjekke noen komponenter, i rekkefølge, med hjelp av noen standard verktøy. Du trenger
flat skrutrekker Vis
eiere manuell
Tenger
Phillips skrutrekker
Flere Instruksjoner
en

Sjekk om det er gått blinklys sikring. Finn sikringsboksen, som vanligvis er under dashbordet, og ta av dekselet med hendene eller med hjelp av en flat skrutrekker. Se i eierne for å se hvilke sikringer er koblet til blinklys og fjerne dem med en tang. Hvis metallet koblingen i sikringsskapet er separert, er det blåst og du må installere en erstatning.
2

Fjern høyresving signal pærer (dersom sikringene ikke synes å bli blåst) ved skyve dem inn og vri dem mot klokken. Hvis pæren har en mørk film rundt basen, er det brent og må skiftes. Hvis pæren ser OK, rent ut av ligaen og bunnen av pære med en fille for å bli kvitt alle urenheter som kan forstyrre forbindelsen. Sjekk blinklyset og for å se om det fungerer.
3

Sjekk at ledningeforbindelsene til Blinklysene pære stikkontakter og begrunnelse, som ofte er koblet til fender (den siden av bilen). Hvis tilkoblingene er rustne eller korroderte, sørge for at strømmen er slått til bilen og skru dem. Kjøp en ny jordledning og fest den ved å skru den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65437.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer