OTC Diagnostic Scan Tools

OTC er en populær merkevare av elektroniske diagnoseverktøy for biler og lastebiler. OTC diagnostiske skanneverktøyene utnytte en mini datamaskin for å finne, identifisere og diagnostisere problemer i kjøretøyet. OTC diagnostiske skanninger har en rekke bruksområder og funksjoner. Noen verktøy er utviklet for amerikanske biler bare, mens andre verktøy fungerer i både amerikanske og utenlandske biler og lastebiler. 1000 V CAT III Hybrid multimeter

OTC 1000 V CAT III Hybrid multimeter, utfører en diagnostisk scan for hybrid-og elektriske biler. OTC 1000V gjennomfører en isolasjon test, som brukes til å teste for spenning lekkasjer i bilen. Funksjoner av 1000V CAT III inkluderer: auto spenner, kontinuitet buzzer, hybrid isolasjonsmotstandstest, true RMS, en diode test, data hold, data logging, lavt batteri skjerm, bakgrunnsbelysning, min /max-modus og dvalemodus. Den 1000V CAT III kit leveres med en kort bly, K Type temperatur adapter og fører med krokodilleklemmer.
3494 OTC AutoCode

3494 OTC AutoCode er et diagnostisk verktøy som skanner bilens datamaskin og henter diagnostiske feilkoder, som fører deg til problemområdet i bilen. Siden forskjellige biler har ulike typer datamaskiner, basert på deres år av produsenten. Den 3494 OTC AutoCode er spesielt beregnet for bruk på alle amerikanske modellen OBD II og CAN kompatible biler og lette lastebiler, modell år 1996 til inneværende år.
HD Scan Tool

OTC gjør et produkt som kalles en HD Scan Tool. Den HD Scan utfører feilkodenummeret diagnose og kommer med en spesiell medfølgende kit for videre diagnose. Den HD Scan Settet inneholder: en USB-kabel, en OBD II kabel, en ni-pinners deutsch kabel, en seks-pinners deutsch kabel, en heavy-duty kabel, ScanMate programvare operasjoner manuell, og en tre-års garanti
.
Nemisys USA 2007 Innenriks Skannepakke

En spesialisert diagnostisk scan verktøy båret av OTC er Nemisys USA 2007 Innenriks Scan Tool. I tillegg til med en skarp fargeskjerm, kommer OTC Nemisys med en omfattende pakken. Settet leveres med alle kabler, inkludert spesialiserte kabler for Ford, GM og Chrysler. I tillegg til å utføre diagnostisk scan på amerikanske biler, har Nemisys asiatiske OBD I & OBD II dekning også.

To unike funksjoner Nemisys er dens på skjermen definisjoner av diagnostiske feilkoder og det faktum at det er Internet oppgraderes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65438.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer