Grunner til at en Infiniti J30 Will Not Crank

Å ha problemer med bil kan være et reelt problem, spesielt når du har ingen anelse om hva som er galt. Heldigvis er de fleste problemer med motoren på en uendelig J30 er ganske lett å feilsøke. Den viktigste grunnen til at en Infiniti J30 vil stoppe spy kan begrenses til et problem i drivstoff systemet, batteriet eller starteren system. En rask sjekk av disse tre systemene vil vanligvis eliminere de fleste av sannsynlige problemer. Tom drivstofftank

Det første du må sjekke om bilen ikke starter er drivstofftanken. En tom tank vil ikke sende gass til motoren, og dermed forårsaker at motoren stall eller sprekker ikke i det hele tatt. Finn ut om bilen er parkert i en helling. Dette kan føre til at drivstoffet i tanken til å strømme til den ene siden av tanken eller den andre tanken forårsaker skal vises tom når det ikke er. Pass på at bilen er parkert på et plant underlag og prøver å starte bilen igjen.
Defekt batteri

En defekt batteri kan føre til flere problemer i bilen inkludert forårsaker motoren ikke snu. Problemer med batteriet er dødt batteri eller bare en løs batterikabel. Hvis du prøver å starte bilen og du merker at ingen lys kommer på innsiden dashbordet, er det sannsynlig at noe er galt med batteriet. Åpne panseret og sjekke at batteriet er festet til batteriet. Ser også for frynsete områder i batteriet kabel. Hvis bilen fortsatt ikke starter, kan du prøve å hoppe starte batteriet for å kontrollere at batteriet er ikke død.
Tett Fuel Filter eller Fuel Pump
< p> Et problem i drivstoff systemet kan forårsake begrense mengden av gass sendes til motoren. Noen spørsmål i drivstoff system, som en drivstofflekkasje, er best overlatt til en profesjonell mekaniker. Men det er visse problemer som du lett kan diagnostisere og fikse. Et tett dieselfilter eller dårlig bensinpumpe kan byttes i en mindre enn en time med riktig verktøy. Bare finn drivstoff filter eller bensinpumpe og inspisere den delen for store mengder smuss, frynsete ledninger eller hull. Begge kan bli funnet sted langs drivstoff linje enten under kjøretøyet nær drivstofftanken eller under panseret i nærheten av motoren. Bytt ut en del om nødvendig.
Skadet Spark Plug

tennpluggen er en del av tenningen som tenner den komprimerte luft-drivstoff blanding, og dermed starter bilen. Motoren din vil ikke være i stand til å slå seg på hvis tennpluggen er skadet. Det kan være flere problemer med tennpluggen. Wet begroing er når tuppen av pluggen er skutt ned i olje. Splash begroing og glass er to forhold som oppstår når mineral og skitt avleiringer på tennpluggen slik at pluggen til feiltenning. Begge forholdene kan fikses med en tune-up. En annen enkel problemet er overoppheting som kan føre til tennpluggen med blemme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65439.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer