Slik feilsøker en Dodge Dakota Truck

The Dodge Dakota er en mellomstor lastebil med evnen til å håndtere moderat tunge arbeidsmengder. The Dakota kom på markedet i 1987 og har blitt sluppet med modifikasjoner og oppgraderinger hvert år gjennom 2009. De originale modellene inneholdt en firkantet kropp, men Dodge rundet av panseret for å matche RAM lastebilens profilen i 1997. Feilsøking av Dakota krever grunnleggende mekaniske kunnskaper og evne til å overvåke motoren og overføring ytelse for negative endringer. Du trenger
Voltmeter
Starter
Diagnostic leser
Vis flere instruksjoner
en

Start lastebil og overvåke eksos for svart røyk. Kontroller oljenivået hvis røyken er til stede. Legg til eller skifte olje hvis det er lav eller skitten. Hvis oljenivået er normalt og røyken er til stede, kan oljepumpe kreve en ny blokk foring. Oljepumpen er et vanlig problem i mange Dakota modeller og må repareres eller erstattes så snart problemet er oppdaget.
2

Monitor bremsene nøye i 2000-2004 modell Dakotas. Hvis bremsene puls, røyk eller låse opp, må du slutte å kjøre og gjøre reparasjoner. Har bremsene betjent så snart du kjenner det pulserende. Også kontakte en Dodge forhandler fordi du kan være kvalifisert for utskifting av tilbakekalte og defekte deler i bremsesystemet.
3

Bruk en spenning meter for å teste batteri og dynamo hvis motoren opplever jevnlig effekttap. Koble den positive kabelen til plusspolen og den negative kabelen til den negative terminalen. Hvis avlesningen er mindre enn 12 volt, må batteriet lades før bilen vil starte. Batteriet og dynamo kan også kreve erstatning.
4

Bytt starteren hvis strømmen er god og motoren vil ikke starte. Starteren i 1980 og 1990 modeller er sannsynlig å gå dårlig hvis du bor i kaldt klima. Fjern de to forrett bolter med en pipenøkkel og få enheten testet av bildeler forhandler. Erstatt enheten dersom den ikke klarer testen.
5

Plug en elektronisk diagnostisk tester inn i uttaket ligger under førersiden dash på modeller bygget etter 1995. Engasjere strømkabelen og slå på leseren. La leseren til å kommunisere med elektronikken og starte bilen når leseren råder. Etter testene er fullført, kan du lese på skjermen for å finne ut hvilke sensorer kan kreve erstatning. Sviktende sensorer vil dramatisk påvirke lastebil ytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67932.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer