Subaru Transmission Problemer

Selv om Subarus biler har en tendens til å stå testen av tid bedre enn de fleste i sin as-ny pris klasse, eldre sendinger ofte forlate noe å være ønsket i form av pålitelighet. Noen stabilitetsproblemer er mer alvorlige enn andre, og de fleste har mer å gjøre med feil bruk eller vedlikehold enn med en bestemt produsent defekt. Hensyn

For å forstå hva som utgjør et problem, hjelper det å vite hvordan Subaru sendinger er programmert til å fungere. Subaru automatiske girkasser har en svært aggressiv "power"-modus som hjelper bilen til å utføre bedre med akselerasjon. Dette "power"-modus forsinkelser drive engasjement, hever skiftet poeng og skift fasthet, og ofte gjør downshifts en hakkete og ubehagelig affære. Mens urovekkende, er slik oppførsel som kan forventes av en Subaru automatgir.
Parkering Problemer

Subaru produsert om lag 816 automatiske girkasse utstyrte Legacys, Bajas, Outbacks, skogsarbeidere og Imprezas mellom 2001 og 2003 med en defekt parkering sperren som kan føre til overføring til å skli ut av parken på måfå. Selv om ingen skader hadde blitt rapportert på den tiden, utstedte selskapet en tilbakekalling for de berørte kjøretøyene i november 2002. Berørte biler er utsatt for svikt mens parkert i bratte bakker uten parkering utstyr brukt. Som denne feilen var gjenstand for en fabrikk tilbakekalling, kan berørte biler repareres gratis når som helst forhandler.
Bad Computer

Alle 2005 seks- sylinder, Sportshift utstyrte Outbacks har et smutthull i dataprogrammering som gjør at sjåføren kan overstyre motorens rev limiter mens skiftende i manuell modus. Selv om ikke teknisk sett en "feil", dette karakteristisk for Sportshift kan føre uoppmerksomme sjåfører til å over-rev bilen i lange perioder av gangen, forårsaker olje og motor overoppheting problemer, og til slutt ødeleggelse av selve motoren. Du kunne ha maskinen omprogrammert, men billigere løsning er å bare være klar over problemet.
Sviktende synchros

De fleste Subaru manuelle girkasser bruker små synchronizers laget av messing eller bronse. Mens den utmerkede smøreegenskaper av disse materialer gir for glatt og enkel giring, at ingen av de slites samt stål synchronizers brukes i de fleste transmisjoner. En overføring som nekter å bo i gir eller er vanskelig å engasjere seg er symptomatisk for sviktende synchros, og en lys gyllen glans i girolje er et sikkert tegn.
Garantireparasjoner

Mens Subaru drivverket garanti er generelt ansett ganske bra, det inneholder en ganske irriterende smutthull. Mange eiere som manuelle girkasser mislykkes i det normale bruk har funnet ut at Subaru rutinemessig klassifiserer pre-moden synkro slitasje som et tegn på "misbruk";. Som per Subaru garanti språk, for eksempel "misbruk" umiddelbart opphever drivverket garanti

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64784.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer