Hvordan sjekke om motor av en 2000 Neon

Gjør en manuell motor sjekk av 2000 Dodge Neon kan være tidkrevende. En On-Board Diagnostic II (OBD-II) skanneren vil spare tid og finne potensielle problemer. Skanneren henter aktive feilkoder. Den kan også beskjed om å hente ventende koder, som er feil som har blitt avfølte men har ikke forekommet ofte nok til å bli klassifisert som feilkoder. Neon-behøver ikke å ha tjenesten lys på en skanner for å være effektive. Du trenger
OBD-II scanner
Penn og papir
Vis flere instruksjoner
en

Finn data link tilkobling under Neon sin dash. Det vil være til venstre for rattet.
2

Hook din OBD-II scanner inn data link tilkobling. Pluggen i enden av den diagnostiske kabelen vil passe lett inn i stikkontakten.
3

Start Neon motor. Hvis din merkevare av skanneren har en "auto-on", det vil slå seg på. Ellers slår skanneren på på denne tiden.
4

Tast inn en "read"-kommandoen. Noen merker kan også gjøre dette automatisk.
5

Bla gjennom kodene som vises på skanneren. Hvis tjenesten lyset er på, vil noen av disse være feilkoder og bør behandles så snart som mulig. Andre rapporterte koder vil ha en "ventende" status og vil være merket som sådan. Skriv ned kodene på et stykke papir.
6

Consult skannerens manual for kode betydninger. De fleste skannere har en liste over generiske koder mot baksiden av manualen. De generiske koder er universelle for alle OBD-II biler. Produsent koder kan ikke ligge i enten skanneren manuell eller bilens brukerhåndbok. For disse kodene, gå inn på internett og kontakt med nettsteder som OBD-codes.com (se Ressurser). De har en liste over alle de store produsentenes diagnosekoder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66152.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer