Slik feilsøker en Subaru Outback Dynamo

The dynamoen i din Subaru Outback er hjertet av ladesystemet. Uten den, ville batteriet raskt går tom for strøm og motoren vil stoppe. Forstå at batteriet begynner bilen og at dynamoen lader batteriet og leverer elektrisk kraft kravene i bilen er nøkkelen til feilsøking dynamoen, feilsøking denne nøkkelkomponent i ladesystemet kan virke som en skremmende oppgave, men det viser seg å være en relativt enkel fremgangsmåte som innebærer å gjennomføre noen få enkle tester. Du trenger
Digital volt /ohm meter (DVOM)
Vis flere instruksjoner
en

Slå DVOM på og sette den til å lese volt D /C. Fest den negative (svart) ledelsen på DVOM til minuspolen og den positive (rød) leder på måleren til den positive batteripolen.
2

Les spenningen som vises på måleren. Det bør være over 12,3 volt med motoren av og tenningsnøkkelen i "Off" posisjon. Hvis batterispenningen er mindre enn 12,3 volt, må du lade opp batteriet før du tester dynamoen. Et utladet batteri kan forårsake dynamoen i Subaru til overbelastning og kan være en mulig årsak til dynamo svikt.
3

Fjern positive DVOM ledningen fra batteriet og ta det til lading innlegg på baksiden av dynamoen. Ladetiden innlegget er metallskrue at den store ledning er boltet til på baksiden av dynamoen. Spenningsavlesing på DVOM bør være den samme som på batteriet. Hvis det ikke er spenning på dynamo, sjekk ladesystemet sikringen i under-panseret sikring blokk.
4

Koble den positive DVOM kabel til pluss på batteriet og starte motoren. Spenningen skal nå lese over 13,5 volt. Hvis batteriet spenningen er den samme (eller lavere) med motoren i gang enn det er med motoren av, må du bytte dynamo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65230.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer