Ford Taurus kode P0174

Enten du snakker om Ford Taurus eller noen annen bil produsert siden 1996, viser at kode P0174 alltid den samme typen problem. Denne koden er en generisk "utslipp" liste, brukes til å hjelpe føderale utslipp offiserer avgjøre hvorvidt bilen er spyr cyanid i grunnvannet. Mens denne svært vanlige koden betyr alltid "lean tilstand, to bank," årsakene til et drivstoff-dårlig forfatning kan være svært variert. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
Digital multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Ta bilen til en sertifisert Ford mekaniker og har all den aktive og lagres kodene sjekket. Et generisk Onboard Diagnostics, plukker Series II scanner bare opp visse koder som er relevante for bilens utslipp utgang, det er egentlig ikke laget for å gi presis diagnose. Mer avanserte skannere kan lese produsent-spesifikke og lagret koder som en generisk skanner kan ikke, og den type informasjon kan spare deg for mye tid og penger i å spore opp problemer. Men, må du fjerne kodene etter å ha sjekket dem, uavhengig av hvordan du gjør det.
2

Finn den primære oksygen sensor og koble den. Hvis du er vendt mot "front" av motoren, siden med belte og dynamo på den, er banken to på høyre - driver - side - av motoren. Sjekk at sensoren kontakten sele er stramt, en "lean" signal fra O2 sensoren er i hovedsak en lavspent tilstand og en dårlig eller løs tilknytning, eller korrosjon på terminalene, kan hindre flyten akkurat nok til å kaste en falsk lean signal .
3

Snu chassis-side-kontakt, slik at den vender mot deg med den store fanen tolv posisjon. Legg merke til pinnetilkoblingene, den ene på øvre venstre er varmeapparatet linje (HTR), er øverst til høyre kraftlinjen (VPWR), er nederste venstre signalet linje (SIG), og nederst til høyre er signal-retur (RTN) linje. Med nøkkelen på, teste spenningen fra SIG til VPWR med et digitalt multimeter, den skal leses 1,5 volt. Med nøkkelen av, bør motstand mellom SIG og VPWR linjene være 10 000 ohm. Nå slår til tilsvarende pin terminalene på O2 sensor sele selv og teste motstanden i ohm, hvis det er mindre enn 5,0 ohm, har du fått en dårlig O2 sensor - ikke et problem med motoren
4

Kontroller motorens inntak slange og vakuum linjer for un-målte luftlekkasjer, det betyr luft lekker inn i systemet hvor som helst forbi airbox. Starte motoren, så spray et to-sekunders utbrudd av eter startfluid eller brems renere rundt hver av leddene i inntaksventilen slangen og rundt alle vakuumledning forbindelser. Hvis du har en luftlekkasje, vil motoren trekke væske i, bruke det som drivstoff og kort stige i rpm som det brenner startfluid eller brems renere.
5

Sjekk din drivstoff trykk raskt og slow-lekkasjetester, ved hjelp av en drivstoff trykkmåler koblet til Schrader ventil på motorens drivstoff rail. Cycle bilens nøkkel av og på flere ganger for å bygge opp drivstoff press. Når du vrir om nøkkelen av den siste tiden, bør drivstofftrykket holde seg innenfor 5 psi på sitt høyeste lesing mer enn ett minutt etter at du har lukket bil ned. Hvis trykket faller raskt i mindre enn ett minutt, kan du enten ha en ekstern eller intern lekkasje forårsaker lavt trykk og en påfølgende lean tilstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68737.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer