Slik DIY feilsøker en Mercedes

Mercedes-Benz, i bransjen i over 100 år, har gjort et bredt utvalg av biler og SUVer. Mekanisk, har sine biler blitt svært godt laget - med unntak av de dårlige årene av 1990-tallet da de forsøkte å flytte downmarket med sitt oppkjøp av Chrysler. Imidlertid har elektriske problemer alltid plaget Mercedes-Benz biler for en rekke årsaker. I tillegg er det drivverk problemer som vil variere om du har en gass, diesel eller hybrid modell. Instruksjoner
en

Inspiser lakken for skade. Riper, bulker og korrosjon kan alle være en indikasjon på større skader andre steder. Noen riper på maling kan bli dyrt, fordi Mercedes ofte brukt begrensede kjøre malinger (begrenset til visse biler og år med produksjon). Maling må repareres snart, som det kan føre til tidlig rust. Noen bulker i kroppen panel kan bety at Mercedes var i en ulykke og kunne ha ramme skade under. Hvis det er korrosjon i panelet så det er garantert at det er rust andre steder, spesielt på understellet.
2

Åpne panseret og inspisere motoren. Det skal ikke være noe rusk i motorrommet, eller radiator. Hvis din Mercedes er en forgasser modell, og deretter inspisere fat inntak for skade på ventiler. Skadet forgasser ventilene kan føre til uregelmessige air-fuel mikser som kan skade stempel eller ermene. Hvis motoren er drivstoff injiseres, deretter inspisere drivstoff linjer for lekkasjer (vier spesiell oppmerksomhet til gummislanger, som de har en tendens til å bli sprø med alderen). Inspisere kraftledninger på hybrid modell for eventuell skade (ikke røre skadet seg). Ring en Mercedes forhandler for å reparere en hybrid modell.
3

Snu bilen på og lytte til den inaktiv. The hybrid Mercedes bør ikke kjøre motoren mens bilen er å sitte stille, bare i gang. Ikke-hybrider bør tomgang rundt 2000 rpm (hvis det idles høyere enn dette, kan det være et problem med drivstoff og luft blanding). Se motortemperatur. Selv på en varm dag, bør motoren forblir kjølig i tomgang.
4

Drive Mercedes fremover og lytte til motoren. AMG-modellene skal brøle når gassen trykkes inn, selv ved sedate hastigheter. Non-AMG-modellene bør stillegående, selv på motorvei-hastigheter (hvis du hører motoren, da noen av de støyisolering materialet har falt av). Mercedes stolte av å tilby rolige interiør på sine vanlige biler. Bilen skal lett absorbere noen humper i veien. Hvis bilen rocks mye så sjokkene kan bli skutt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67854.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer