Symptomer på en slitt Upper Ball Joint i en Mustang

Late-modell Mustangs har vært kjent for å ha stive suspensjoner, og en av de mest vanlige oppgraderinger på en Mustang er fjæringen, med ekstra oppmerksomhet til de kulene. For den daglige sjåføren kan det være mer om generell sikkerhet enn ytelsesforbedringer, så det er viktig at advarsel tegn på slitte øvre kuleledd bli anerkjent og korrigert for å unngå en ulykke. Front End banket

Front end banking er en av de første indikatorene på øvre kuleledd svikt. Dette indikerer at foringene som beskytter de øvre og nedre kuleledd må skiftes ut på grunn av naturlig slitasje. Denne støyen vil oftest bli hørt når manipulere rattet mens du kjører.
Trekke til den ene siden

En Mustang med en slitt øvre kuleledd vil miste front end justering og vil styre til side når rattet ikke blir holdt eller under tung breaking. Den siden den beveger seg til, er avhengig av hvilken ball side av bilen har en slitt kuleledd. Mange andre problemer kan føre til innretting problemer, men alvorlige innretting problemer er ofte forårsaket av advare kuleledd.
Wheel Løft

advare kuleledd vil tillate vertikal og horisontal bevegelse av den Mustang hjulsammenstillingen. Løft fronten ut av bakken og ta av dekket. Hvis du kan manuelt løfte hjulet vertikalt og du føler noen lek, er kuleleddene slitt og bør byttes ut.
Ujevn dekkslitasje

Selv ujevn dekkslitasje er generelt bidratt til en Mustang ikke blir riktig justert, er streke symptom vanligvis bæres kuleledd. Fordi det kan ta litt tid for dekk å vise tegn på slitasje, innen du legger merke til dekkslitasje, kan ballen joint være i fare for å bryte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64540.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer