Hvordan koble en Ford Focus Kode Reader

Onboard datamaskiner har revolusjonert bilindustrien reparasjon ved å overvåke ulike systemer, hovedsakelig utslipp-relatert, i bilens drivverk. Som datamaskinen samler og lagrer data den mottar fra ulike sensorer rundt i bilen, sammenligner det at data til forhåndsinnstillinger programmert inn i maskinen på fabrikken. Hvis dataene ikke stemmer overens, er en feilkode satt og check-engine lyset kommer på. Mens det er mer til diagnosen prosessen enn bare å hente kodene, vite hva kodene er er første skritt i å fikse problemet. Du trenger
kode leser
Penn og papir
Vis flere instruksjoner
en

titt under sjåføren side dashbordet for den diagnostiske problemer koden (DTC) tilkobling port. Det er svart, rektangulære-formet og omtrent en tomme bred med en 1/4-tommers høy. Den bør ha en liten hette på den for å hindre at smuss kommer inn i kontakten. Ganske ofte hetten vil ha bokstavene "DTC" preget på den.
2

Fjern dekselet fra tilkoblingen port og flytte dekselet til side. Det bør være festet til porten ved en tynn tråd av plast for å hindre hetten fra å være tapt.
3

Plugg inn koden leserens data link kabel til tilkobling port.

4

Slå på kode leser og referer til din spesifikke leserens bruksanvisningen for prosedyren for å trekke diagnosekoder.
5

Skriv kodene ned, når du har dem, som du må referere til dem i løpet av feilsøkingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64539.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer